Celebrity News

Evo šta je rekla lepa Mina na VATRENU PROSIDBU Nemanje Nedovića

Evo šta je rekla lepa Mina na VATRENU PROSIDBU Nemanje Nedovića

Srpski košarkaš Nemanja Nedović pitao je dugogodišnju devojku, manekenku Minu Milutovnović, da li želi da se uda za njega, a ona je morala da iskoristi protivpožarni aparat kako bi mu potvrdno odgovorila.

https://www.instagram.com/p/BlTJV31Bb7R/?hl=en&taken-by=mina_m_love_

Srpski košarkaški reprezentativac dugo je smišljao kako da zaprosi svoju partnerku, koja je, kao osoba koja se bavi modom, poznata po istančanom ukusu. Na kraju je došao do genijalne ideje koja će se dugo prepričavati. Nemanja Nedović zaprosio je Minu Milutinović na rajskoj plaži tokom romantične večere, tako što su veliko “da” i “ne” od trske goreli.

https://www.instagram.com/p/BlTJOP3BSOl/?hl=en&taken-by=mina_m_love_

Ona je potom, u potpunom šoku, uzela protivpožarni aparat i ugasila odgovor “ne”. To je bio jasan znak da će se udati za svog izabranika. Čitavu romantičnu ceremoniju Nemanja, koji je u junu ove godine prešao iz Unikahe u milanski Armani, smišljao je proteklih nedelja potpuno u tajnosti. Za to su znali samo njegovi najbliži prijatelji i nekoliko članova porodice. Kako bi čitav trenutak prošao onako kako je košarkaš zamislio, detalje nije želeo da otkriva nikome osim najbližima. I iznenađenje je uspelo.

Ekipa Blica pozvala je manekenku a ona nije mogla da sakrije sreću i oduševljenje:

- Hvala vam od srca na čestitkama, najsrećnija sam devojka na svetu, pre svega što pored sebe imam ovakvu osobu kao što je Nemanja, a onda i zbog čina koji mi je priredio. Naravno, Nemanja je sve uradio u tajnosti, nisam imala trunku sumnje da će se ovako nešto desiti. Sve je bilo jedno veliko iznenađenje, a njegova ideja i kreativnost su me ostavili bez daha - kaže Mina, koja će zajedno sa izabranikom još nekoliko dana provesti na ovoj prelepoj destinaciji.

https://www.instagram.com/p/BcSzDbSgi47/?hl=en&taken-by=mina_m_love_