Celebrity News

Sanja Marinković merka nekretninu u Crnoj Gori, a evo kakve zahteve ima

Sanja Marinković merka nekretninu u Crnoj Gori, a evo kakve zahteve ima

Voditeljka već danima sa drugaricom Vesnom Dedić razgleda nekretnine na primorju jer, kako saznajemo, planira da kupi stan za svoju porodicu i sebe.

- Sanja Marinković je trenutno u Crnoj Gori sa koleginicom i najboljom prijateljicom Vesnom Dedić. Vesna joj je pokazala nekoliko apartamna u Lušticama i ona sada razmišlja da pazari jedan za troje kako bi uživala sa suprugom i sinom - otkriva za “Blic“ dobro obavešten izvor.

Sanja Marinković inače svake godine letuje u Crnoj Gori gde boravi makar nedelju dana i smatra da je vreme da tamo ima i svoj kutak kako bi uživala u pauzama od posla na ružičastoj televiziji.

- Sanja izuzetno voli crnogorsko primorje, a Luštice su idealne za pravi odmor i beg od gužve. Ne planira kupi veliki apartman već dovoljan za potrebe njene porodice. Vesna joj pruža podršku u svemu i planiraju čak i zajednička letovanja. Ona će joj pomoći i u opremanju apartmana, a Sanji Marinković je bitno da apartman bude u smeštaju koji ima prilaz do mora. Sve je još u ideji, ali voditeljka zaista ima želju da pazari stan, ali još nije sigurna da li je u mogućnosti - objašnjava izvor blizak Sanji Marinković.

A ovu zgodnu voditeljku uslikali smo na jednoj plaži u Tivtu. Besprekorno stilizovana plenina je seksi figurom, a na plaži se nije zadržala dugo jer ju je čekala Vesna Dedić da bi razgledale stanove.

Plenila je pažnju u maslinasto zelenom kupaćem kostimu, a iako je mama dečaka Strahinje, Sanja u 44. godini odlično izgleda i momentalno briše godine koje su za nju očigledno samo brojka.