Celebrity News

Nataši Bekvalac PRETIO drug Luke Lazukića, reagovala policija?

Nataši Bekvalac PRETIO drug Luke Lazukića, reagovala policija?

Pevačica Nataša Bekvalac danas je ćerku Katju dovela u Centar za socijalni rad kako bi je video otac, Luka Lazukić. Lazukić je stigao deset minuta pre Nataše na motoru kako bi ih sačekao. IT stručnjak ima pravo da ćerku viđa ćerku svake srede na pola sata.

Kako prenose domaći mediji, Nataši je Lukin drug verbalno pretio dok je ona čekala u automobilu u blizini Centra za socijalni rad.

- Nataša Bekvalac i njen advokat prijavili su u policijskoj stanici da joj je tokom dana u periodu od 13 do 13,30h prišao drug Luke Lazukica i verbalno joj pretio. Prema navodima pevačice, ona se u tom trenutku nalazila u parkiranom automobilu, na uglu Kameničke i Lomine ulice na Zelenom vencu u centru Beograda - kaže dobro obavešteni izvor za "Pink" i dodaje:

- Tada joj je navodno prišao Lazukićev drug, inace državljanin BiH Z. I. i verbalno pretio. Policija je reagovala po prijavi i u skladu sa Zakonom sa Z. I. je tokom večeri obavljen razgovor i on je upozoren. O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo - rekao je izvor.