Celebrity News

Kristina Radenković progovorila o SVAĐAMA SA SUPRUGOM i svom seksepilu

Kristina Radenković progovorila o SVAĐAMA SA SUPRUGOM i svom seksepilu

Harizmatična voditeljka Kristina Radenković važi za one dame koje vas svojom neposrednošću osvajaju na prvu loptu. Nikada nije igrala na kartu seksepila iako mnogi kažu da važi za jednu od naših najlepših dama na domaćoj sceni.

Iako je kao voditeljku “Slagalice” svi doživljavaju kao staloženu i ozbiljnu, ona za "Scenu", magazin koji izlazi četvrtkom uz "Blic", kaže da je privatno potpuno drugačija...


- Znam da delujem hladno i staloženo, ali ja sam daleko od toga. Ljudi koji me poznaju privatno znaju da sam sušta suprotnost. Ipak je TV “Slagalica” poslovni zadatak, a privatno sam uvek spremna za šalu, zabavu, energična sam. Ipak sam dupla vatra u horoskopu. Ton uglavnom povisim na psa Radoja i mačku. Imam dubok glas, te na ljude nema potrebe da vičem.

Kada ste bili najponosniji na sebe u životu?

- Najponosnija sam bila kada sam uzela Taru u naručje prvi put, a poslovno na Eurosongu 2008. godine kao voditelj green rooma. Ništa mi u životu nije palo sa neba, prosto mi je takav poslovni put, sve polako, korak po korak, ili korak napred, pa stagnacija.

Nedavno ste bili na Exitu sa suprugom, a fotografija gde se ljubite oduševila je javnost. Kako izgleda kada se posvađate?

- Normalno je sukobavljati se i imati oprečna mišljenja, ali ono što je moja sreća, a što me je u početku veze frustriralo jeste to što Nikola nije svađalica. Naš sukob se završi na porukama, a kada se vidimo kod kuće počnemo da se smejemo... Ne vredi ni da pokušavam da se svađam.

Iako mnogi kažu da važite za jednu od naših najseksepilnijih voditeljki, vi smatrate da niste toliko privlačni muškarcima?

- Zaista ne znam ko kaže (smeh). Ističem da se ne osećam tako kada me pitaju jer nikad nisam igrala na kartu seksepila, ne doživljavam sebe tako.

Kada naiđete na problem u životu da li se odmah unervozite, stresirate ili sve rešite hladne glave?

- Ja sam pravi kolerik. Iznerviram se u sekundi, istresem se i brzo me prođe, a istom brzinom i zaboravim. Onda hladne glave rešavam problem. Dobro reagujem u stresnim situacijama i to me spasava često.

Svaki slobodan trenutak provodite sa suprugom i ćerkom Tarom. Da li je već sada usmeravate na koje stvari mora da obrati pažnju?

- Još uvek je mala da bi shvatila sve ono što želimo da je naučimo i trenutno radimo na osnovnim stvarima poput lepog ponašanja, javljanja na ulici, prelasku zebre, da se u radnji plaća, a ne samoposlužuje... (smeh)

Jeste da je još rano razmišljati o tome, ali kada bi se vaša ćerka zaljubila u sina neke poznate ličnosti, kako biste reagovali?

- Daleko je to još uvek, ono što nas čeka u narednim godinama jesu tek prve simpatije, a kada odraste neka je srce vodi, kao i mene i njenog tatu, nećemo se mešati.