Celebrity News

Želela da osveži izgled: Goca Tržan posetila estetskog hirurga, a evo zbog čega

Želela da osveži izgled: Goca Tržan posetila estetskog hirurga, a evo zbog čega

Goca Tržan voli prirodan izgled, zato kada nešto na sebi koriguje, uradi tek toliko da osveži svoj izgled.

Kako "Blic" saznaje, pevačica je rešila da prirodnim materijalom, hijaluronom, poveća jagodice i u svaku je stavila jedan kubik. Prijatelji su je savetovali da njoj ne treba tako nešto jer ima jake i visoko postavljene jagodice, ali Goca je želela da osveži izgled i to je uradila na jednoj privatnoj klinici, kod poznatog estetskog hirurga koji je transformisao mnoge njene koleginice.

- Goca je želela nešto na sebi da promeni, a već duže vreme razmišlja da poveća jagodice. Konsultovala se sa nekoliko koleginica, ali i sa Rašom, koji ju je odmah podržao. Nije velika promena, uradila je tek toliko da njeni najbliži vide da je sada svežija - kaže izvor blizak pevačici.

Pevačica se odmah uputila na kliniku kod doktora kojeg joj je preporučila dobra koleginica i uz nekoliko konsultacija dogovorili su se kako bi to trebalo da izgleda. Doktor je ispoštovao svaku Gocinu želju, a prva je bila da izgleda sasvim prirodno. Pevačica je, kako saznajemo, stavila po jedan kubik u svaku jagodicu i to ju je izašlo tačno 1.000 evra.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Mar 29, 2017 at 5:59am PDT

- Hijaluron uvek daje odlične rezultate i prirodan izgled je zagrantovan. Goca je dala 1.000 evra. Može se naći i u jeftinijoj varijanti, ali njoj je bilo bitno da materijal koji ubrizgava u lice bude kvalitetan i zato je odvojila tu sumu - kaže naš izvor.

Korekcije koje je Goca napravila na licu su minimalne jer želi da izgleda prirodno.

Pevačica se sa novim jagodicama i osveženim licem pojavila na jednom prestoničkom događaju, a ruku pod ruku držao ju je Raša. Osmeh nije skidala sa lica i svi su primetili da blista.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Mar 27, 2017 at 5:45am PDT

- Goca nema problem da prizna da je nešto na sebi korigovala, pa 21. vek je, i to je sasvim normalno. Ona je uvek negovala kožu, a otkako je ušla u petu deceniju, počela je da razmišlja o zatezanju. I evo, ovo je prvo što je na sebi uradila. Rezultati su odlični, te verujem da će razmisliti o još nečemu - završava  izvor.

Goca je odmah nakon jednog prestoničkog događaja otputovala u inostranstvo, gde ima zakazane nastupe, a uskoro će otići na odmor sa Rašom i ćerkom.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Oct 2, 2016 at 10:47am PDT

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading