Celebrity News

Anastasija Ražnatović iskreno o BRAKU, karijeri i planovima za budućnost

Anastasija Ražnatović iskreno o BRAKU, karijeri i planovima za budućnost

Anastasija Ražnatović izdala je prvi singl "Savršen par" koji je na samom startu postao pravi letnji hit. Cecina naslednica je oduševljena pa otkriva i detalje o budućoj karijeri, mami... O ljubavnoj vezi sa mladim biznismenom Đorđem Kuljićem sa kojim je započela zajednički život nije želela da priča ali je otkrila detalje o brak i deci...

Sa prvog mesta trendinga na sajtu jutjub skinula si mnoge popularne pevače. Da li si već osetila da te se pevači plaše ili da su možda ljubomorni?

- Nisam obraćala pažnju na to, jer mislim da za tim nema potrebe. Smatram da za sve nas ima mesta pod estradnim nebom i da svako za sebe gradi put i karijeru. Štaviše, samo sam lepe i pozitivne komentare dobijala od strane naših pevača i pevačica, sada već kolega! (smeh)

Šta je Ceca prvo rekla kada je čula pesmu i videla spot?

- Bila je oduševljena. Naravno, podržala me je u svemu i pratila me je na svakom koraku. Mi se već godinama unazad konsultujemo kada je u pitanju muzika. Da li kad ona snima pesme, ili eto sada ja, nije važno. Kako meni znači njeno mišljenje, tako i njoj moje i odlično funkcionišemo. Što se spota tiče, takođe je bila upućena od početka snimanja u sve i jako joj se dopao.

Tekst pesme si sama pisala, da li bi volela da za tvoju mamu napišeš tekst za novi album?

- Mislim da bi to za mene u ovom momentu možda ipak bio prevelik zalogaj. Još sam mlada da bih mogla da ispratim tekstove koje mama ima u pesmama. Mislim da koliko god da si talentovan u tom poslu, iskustvo igra veliku ulogu… Prema tome, nigde ne žurim, sve u svoje vreme. Ja sam na samom početku i tek ću da učim i da se nadograđujem, što u pevanju, što u pisanju… Za sad sam zadovoljna i ne volim da trčim pred rudu. Možda nekad, preko veze! (smeh) Šalu na stranu, Marina Tucaković je ipak neprevaziđena.

Hoćeš li početi uskoro da nastupaš, da li su te već zvali i kakav bi repertoar spremila?

- Dobijala sam ponude, ali neću početi sa nastupima u skorijem periodu, polako i strpljivo tražim drugu pesmu. Što se tiče repertoara, kad budem počela s nastupima, biće šarenolik i nesvakidašnji, a za to mi treba vremena.

U spotu se pojavljuje čuveni maneken iz Brazila. Da li namerno nisi želela našeg manekena da angažuješ kako ne bi krenuli tračevi ili…

- Manekena nisam tražila po kriterijumima da li će se pisati ovo ili ono… Tražila sam profesionalca, momka koji lepo izgleda i koji bi se uklopio u priču koju spot i pesma imaju. To sve on svakako jeste.

Da li možda razmišljas o braku i deci, tvoja mama se udala mlada i nikada se nije pokajala…

- Tada je ipak bilo drugo vreme, ja mislim da sve ima svoje prednosti, ali bih volela, kada bi to moglo da se planira, da se prvo ostvarim na polju karijere, još uživam u svojoj mladosti, a deca i brak neće pobeći.

Kada je po tvom mišljenju najbolje vreme za udaju i kakvi su ti planovi u narednih 5 godina?

- Onda kad osetiš da si spreman na to. Neko je spreman sa 18, neko nije ni sa 40, svi smo različiti i mislim da niko nema prava da osuđuje. Ako je brak iz ljubavi, sa normalnom osobom, zašto da ne? A za pet godina… Ne znam ni sama kako sebe vidim. Imam mnogo planova. A i pet godina je dug period, život može totalno da se promeni za jedan dan, a kamoli za toliki period. Recimo, volela bih da za pet godina imam odličnu karijeru, pored sebe čoveka s kojim imam savršenu vezu ili brak i ono najbitnije, a to je zdravlje.

Svi kažu da sada izgledaš perfektno i da si jedna od najlepših devojaka u Srbiji. Osećaš li se tako?

- Ne pridajem fizičkom izgledu prevelik značaj. Naravno, trudim se da budem negovana i da izgledam lepo, ali mi to nije najvažnije. Naše drustvo je napravilo da je fizički izgled osobe najvažniji i da će te više poštovati što bolje izgledaš. To je zaista tužno, jer je fizički izgled nešto što ne možemo kontrolisati. Iz tog razloga mi žene bivamo nesigurne, jer se konstantno takmičimo sa devojkama iz časopisa, koje čak u stvarnosti i ne izgledaju tako. Prema tome, trudim se da pokažem devojčicama koje me prate da je potpuno u redu izaći iz kuće nenašminkana, u trenerci, vezanog repa… Ne moraš uvek biti sređena. Na mojim instastorijima sam skoro uvek bez šminke i često dobijam poruke devojaka koje se čude uz pitanja kako to da si izašla iz kuće bez šminke, svaka ti čast što se ne šminkaš preko dana.