Celebrity News

Čarli Šin - Stigle POSLEDICE svih skandala i svađa

Čarli Šin - Stigle POSLEDICE svih skandala i svađa

Čarlija Šina (52) su izgleda stigle posledice svih skandala i svađa čijih je bio deo proteklih godina, jer niko više ne želi da sarađuje sa njim i to je dovelo do znatnog uticaja na njegovo finansijsko stanje.

Magazin The Blast je došao u posed sudskih dokumenata na kojima je glumac uložio žalbu u vezi sa alimentacijom i traži da plaća manju cifru od one koja je sada. Trenutno, Čarli plaća ukupno 75.000 dolara mesečno - 20.000 dolara daje bivšoj ženi Deniz Ričards za ćerke Sem (14) i Lolu (13), dok 55.000 dolara mesečno ide drugoj bivšoj ženi Bruk Muler s kojom ima devetogodišnje blizance Boba i Maksa.

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Jun 8, 2017 at 1:37pm PDT

- Nisam u mogućnosti da nađem stabilan posao jer sam na crnoj listi mnogih sfera zabavne industrije - naveo je Šin u dokumentu i istakao da je u "teškoj finansijskoj krizi".

Pored troška koji ima za alimentaciju, nekad najplaćenija TV zvezda (dobijao 1.8 miliona dolara po epizodi za seriju "Dva i po čovek") duguje milione advokatima, poreskoj i za hipoteku.

Čarli Šin je bio u braku sa glumicom Deniz Ričards od 2002. do 2006. godine, dok je sa glumicom Bruk Muler bio od 2008. do 2011. godine u bračnoj zajednici.

Glumac takođe ima najstariju ćerku Kasandru (33) koju je dobio sa nekadašnjom ljubavi iz srednje škole Paulom Spirt. Trenutno se zabavlja sa mladom lepoticom Džulijom Stambler (27).

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Mar 8, 2016 at 6:09pm PST