Celebrity News

Zavoleli ste je u filmu Ljubiše Samardžića: Ovako danas izgleda GLAVNA JUNAKINJA ostvarenja "Nataša"

Zavoleli ste je u filmu Ljubiše Samardžića: Ovako danas izgleda GLAVNA JUNAKINJA ostvarenja "Nataša"

Publika je i dalje zna kao malu Natašu, junakinju istoimenog filma u režiji Ljubiše Samardžića koji je za Tijanu Kondić bio odskočna daska u glumačke vode. Ipak, nije sve išlo po planu - Tijana nije više u glumačkom svetu, izgubila se iz javnosti i mnogi i ne znaju kako sad izgleda i šta radi.

Tijana je bila učenica Pete gimnazije, kad su je u školskom dvorištu primetili kao potencijalnu kandidatkinju za glavnu ulogu u novom filmu Ljubiše Samardžića. Slikali su je, a Samardžić je navodno slučajno video njenu fotku i izabrao baš nju, među skoro 500 devojaka koje su bile uzete u obzir za Natašu.

Dramatična priča o buntovnoj ćerki ubijenog policajca koja u svetu punom korupcije pokušava da sazna ko joj je ubio oca naišla je na sjajne reakcije i publike i kritike, a Tijana je osvojila Zlatnu mimozu u Herceg Novom, zatim nagradu Najbolji naturščik na Filmskom festivalu u Nišu, Zlatnu arenu u Puli i Statuetu slobode na festivalu u Sopotu.

Taj uspeh doneo joj je uloge u filmovima "Bumerang", "Ledina", "Sistem"... Ipak, kad je završila gimnaziju i pokušala da nastavi glumačku karijeru - nije baš išlo po planu.

Tijana je triput pokušala da upiše Fakultet dramskih umetnosti i, uprkos talentu i iskustvu, nije uspela. Odlučila je da upiše svetsku književnost na Filološkom fakultetu i samo se izgubila sa scene.

Danas ima 33 godine i izgleda ovako.

Tijana i dalje povremeno ide na kastinge, ali se više posvetila drugim vrstama umetnosti - multimedijalnim izložbama, književnosti...