Celebrity News

Bijonse za Vog otkrila sve detalje DRAMATIČNOG POROĐAJA! (foto)

Bijonse za Vog otkrila sve detalje DRAMATIČNOG POROĐAJA! (foto)

Zvezda septembarskog izdanja 'modne biblije' je slavna Bijonse, pevačica, majka, preduzetnica i supruga kojoj je Ana Vintur odlučila da nakratko prepusti uredničku palicu.

https://www.instagram.com/p/BmI66Thg6kz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

U svetu modnih časopisa, dobro je poznata važnost septembarskog izdanja, kojim se predstavljaju novi trendovi, u kojem se nalaze najvažniji intervjui i čiju naslovnicu krasi osoba kojoj urednik želi da iskaže veliku čast. Tu tradiciju danas kopiraju mnogi magazini, ali pokrenuo ju je slavni Vog koji septembar smatra najvažnijim mesecom u godini. Ana Vintur, legendarna urednica 'modne biblije' je ove godine za naslovnicu odabrala Bijonse, pevačku zvezdu, majku i preduzetnicu koja je uzor mnogim ženama širom sveta.

https://www.instagram.com/p/BmI69FPB4cL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Premda ovo nije prva naslovna strana koju je Bijonse snimila za Vog, svakako je najvažnija, jer joj je Vintur prepustila ulogu urednice, pa je pevačica imala priliku da odabere fotografa koji ju je snimao i da se odluči koje će se sve fotografije naći na stranicama prestižnog modnog magazina.

Svoju priliku je tako dobio 23-godišnji Tajler Mičel, koji je, zahvaljujući Bijonse, prvi afroamerički fotograf zaslužan za naslovnu stranu septembarskog izdanja u 126-godišnjoj istoriji Voga.

https://www.instagram.com/p/BmI4y9Gl9Tr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Uz fotografije, pevačica je imala pravo da odluči kako će biti napisan tekst koji prati fotografije pa je za sagovornicu odabrala Klover Houp pa se raspričala o trudnoći, majčinstvu, kilogramima, svom putovanju kroz život, poreklu i veri u mlade umetnike.

- Nakon prvog porođaja verovala sam u ono što je društvo govorilo o tome kako bi moje telo trebalo da izgleda. Svalila sam na sebe pritisak da moram da skinem kilograme u roku od tri meseca, i čak sam dogovorila malu turneju kako bi bila sigurna da ću to postići. Kad sada razmišljam o tome mislim da sam bila luda. Još sam dojila kad sam nastupala u Atlantik Sitiju 2012. godine. Nakon rođenja blizanaca promenila sam pristup.

https://www.instagram.com/p/BmI6pSPlLJl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Za Vog je otkrila i do sada nepoznat podatak da su ona i blizanci pre samog porođaja bili u opasnosti.

- Imala sam 109 kilograma kad sam rodila Rumi i Sira. Bila sam sva natekla od toksemije i morala sam da ležim više od mesec dana. Moje zdravlje i zdravlje moje dece bilo je ugroženo pa sam morala da idem na hitan carski rez. Suprug je tada bio pravi vojnik i moj kamen oslonac. Srećna sam što sam mogla da svedočim njegovoj snazi i evoluciji u ulozi muškarca, najboljeg prijatelja i oca. Ja sam bila u fazi preživljavanja i tek sam nekoliko meseci nakon svega uspela da shvatim šta se sve dogodilo. Danas imam nit sa svim roditeljima koji su proživeli slično. Nakon carskog reza, trup sam osećala drugačije. To je velika operacija. Mislim da mnogi to ne razumeju. Za vreme oporavka, sama sam sebi pružala ljubav i brigu, i prihvatila sam svoje obline. Nakon šest meseci postala sam privremeni vegan, prestala da pijem kafu, alkohol i voćne sokove. Ali bila sam strpljiva i uživala u svojim oblinama. Svidele su se i mom suprugu i deci - ispričala je 36-godišnja pevačka zvezda.

https://www.instagram.com/p/BmI6eKoBoZj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control