Celebrity News

Pamela ŽELI BEBU sa Adilom uprkos ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA?

Pamela ŽELI BEBU sa Adilom uprkos ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA?

Pamela Anderson i francuska fudbalska zvezda Adil Rami (32) su u ljubavnoj vezi već godinu dana. Par se upoznao u maju 2017. na trci Formule 1 u Monaku. Od februara ove godine Pamela živi pod krovom svog mladog ljubavnka u gradu Marselj, gde je čak dovela i svog psa. I pored značajne razlike u godinama, njihova veza izgleda
funkcioniše, a Pamela izgleda želi da njihov odnos kruniše bebom, prenosi Stil.

Inspirisana onim što su učinile Dženet Džekson (52) i Brigit Nilsen (55), koje su zatrudnele i dobile bebe nakon 50. rođendana, Pamela neprekidno razmišlja o bebi, te se i sama našla u nekoj vrsti “bejbi – groznice”.

– Ona je svoja jajšca izdvojila još prošle godine i spremna je za proceduru veštačke oplodnje. Jednostavno želi da ispuni svoj san – kaže izvor blizak atraktivnoj glumici.

Hoće li Pamela ostati trudna i na svet doneti njeno treće dete, ostaje da se vidi. Prepreka su joj godine, ali i neka zdravstvena stanja iz ranijeg doba, kao što je hepatitis C. Hormonske terapije koje su neophodne tokom in vitro oplodnje mogu biti opasne.

- Njeni prijatelji su zabrinuti da bi sve to za nju jednostavno moglo da bude previše. Plaše se da bi njen san jednostavno mogao da postane noćna mora – kaže izvor.

Pamela iz braka sa problematičnim muzičarem ima dvojicu sinova Brendona (22) i Dilana (20), koji majku često posećuju u njenom domu na jugu Francuske. Adil Rama iz prethodne veze takođe ima dvojicu sinova. I lepa glumica i mlađani sportista smatraju da bi eventualna beba dodatno učvrstila njihovu vezu.