Celebrity News

Pravi razlog zašto je Kejt Midlton potpuno NESTALA IZ JAVNOSTI

Pravi razlog zašto je Kejt Midlton potpuno NESTALA IZ JAVNOSTI

Od kako se porodila vojvotkinja od Kembridža je bila na svega nekoliko zvaničnih događaja i gotovo da je nema u javnosti, pa su mnogi počeli da se brinu šta se dešava. Pojedinim medijima je već počela da kruži priča da se povukla zato što je ponovo trudna, a tu su i razne teorije zavere o tome kako je nigde nema jer neće da bude u društvu Megan Markl, koja joj otima svu pažnju.

Međutim, objašnjenje je vrlo jednostavno. Kejt, koja je poslednji put viđena u julu na Vimbldonu, posle trećeg porođaja pravi dosta dužu, zasluženu pauzu i u potpunosti se posvetila klincima i novim obavezama, sad kad ima troje dece. Kejt se pojavila na Harijevom i Meganinom venčanu svega mesec dana posle porođaja, što je ubedljivo najbrži izlazak u javnost do sada (posle rođenja Džordža je čekala šest nedelja, a osle male Šarlote čitava dva meseca pre nego što će prisustvovati nekom javnom događaju). Međutim, posle toga kao da je potpuno nestala i još uvek je nema, iako je prošlo skoro četiri meseca od kad je na svet donela Luisa.

I upravo u tome je glavna razlika između ovog porodiljskog odustva vojvotkinje od Kembridža i prethodna dva puta - jer je sada čvrsto rešila da decu stavi na prvo mesto i provede koliko god je vremena potrebno van javnosti, jer su i ona i Hari u više navrata naglašavali da žele klincima da podare normalno detinjstvo. Ili, makar, koliko god je moguće imati normalno detinjstvo kad ste princ.

Tako je Kejt sa decom ovo leto provela putujući. Prvo su bili na letovanju na Karibima, na ostrvu Mistik koje je potpuno odvojeno i oko kojeg je zabranjeno letenje avionom, tako da znaju da su potpuno sami. Posle toga su se smestili u unutrašnjost Velike Britanije u prelepoj kući i tu su proveli neko vreme uživajući u jednostavnom životu, daleko od fotografa.

Nije poznato kada će se Kejt vratiti svojim obavezama i javnim događajima, ali je, makar za sad, jasno da se ne radi ni o kakvoj svađi sa Megan, već prosto o činjenici da uživa sa svojom decom. Što je i zaslužila, budući da je zbog jezivih pravila bila promorana da svega nekoliko sati posle porođaja obuje štikle, obuče haljinicu, stavi šminku i smeška se okupljenim fotografima ispred bolnice.