Celebrity News

Prijanka Čopra i Nik Džonas: Zvanično vereni nakon tradicionalne indijske ceremonije (foto)

Prijanka Čopra i Nik Džonas: Zvanično vereni nakon tradicionalne indijske ceremonije (foto)

Glumica je titulu Mis sveta osvojila 2000. godine, osim toga veoma je bliska prijateljica sa Megan Markl pa je bila jedna od počasnih zvanica na kraljevskom venčanju

Nakon dugog speklisanja o veridbi lepe indijska glumice i bivše Mis sveta i američkog muzičara par je i zvanično potvrdio glasine romantičnom slikom koju su podelili sa svojim fanovima.

Prijanka Čopra (36) i Nik Džonas (25) su na svoje Instagram profile postavili iste fotografije sa proslave veridbe koja se održala u Mumbaiju.

Објава коју дели Nick Jonas (@nickjonas) дана 18. Авг 2018. у 2:45 PDT

Ispod fotografije, Prijanka je dodala opis "Zauzeta...Celim srcem i dušom", dok je Nik napisao "Buduća gospođa Džonas. Moje srce. Moja ljubav".

Proslava veridbe se održala u glumicinoj rodnoj zemlji uz tradicionalne indijske običaje i prisustvo obe porodice.

Nik i Prijanka su se upoznali na Met Gali 2017. godine, a glasine o njihovoj vezi započele su u maju ove godine kada su viđeni zajedno na večeri. Nakon toga, Prijanka ga je pozvala na odmor u Indiju gde je upoznao njenu porodicu.

Popularni pevač je odlučio da ozvaniči vezu na glumicin 36. rođendan kada su zajedno otputovali u Englesku. Prsten je kupio u popularnom Tifaniju, a tražio je da se cela prodavnica zatvori kako bi na miru izabrao savršen.