Celebrity News

Ana Kokić o MUKAMA zbog kilaže, ali i VELIKOM PROBLEMU u braku sa Rađenom

Ana Kokić o MUKAMA zbog kilaže, ali i VELIKOM PROBLEMU u braku sa Rađenom

Popularna pevačica Ana Kokić priznaje da često varira sa kilažom, da ne uživa u treninzima, ali da je sada spremna da se uz pomoć supruga fizički aktivira.

Najbolji, ali ujedno i najzahtevniji treninzi prema rečima harizmatične pevačice Ane Kokić jesu sa njenim suprugom, uspešnim vaterpolistom Nikolom Rađenom.

- Ja sam osoba koja trenira zato što mora, ne mogu da kažem da uživam u tome. Iskreno se nadam da ću jednog dana zavoleti treninge jer shvatam da što sam starija sve mi je potrebnija fizička aktivnost i zdrav način ishrane. Trenirati sa Nikolom uopšte nije lako jer je kod njega stroga disciplina i ne postoji "ne mogu" - kaže kroz osmeh za "Blic" Ana Kokić.

Ana, inače, često varira sa kilažom. Postoje meseci kada ide na treninge u kontinuitetu, zdravije se hrani, a onda dođe period kada se opusti i to je veoma nervira.

- Često kritikujem sebe što i nije baš dobro. Svesna sam da uvek može bolje, kako zbog posla, tako i zbog zdravlja moram biti malo više disciplinovana. Stalno variram sa kilažom upravo zbog toga što nemam kontinuitet kada su treninzi i pravilna ishrana u pitanju - priznaje ona.

Zbog supruga koji živi i radi u Rusiji često je na relaciji Beograd-Moskva.

- Razdvojenost ume da bude mač sa dve oštrice. Često mi fali što nismo stalno svi na okupu, ali ni to neće još dugo trajati. Trudimo se da što više razgovaramo i da se o svemu dogovaramo, što je po mom mišljenju najvažnije za skladan odnos - ističe Ana.

Šarmantna pevačica je uvek nasmejana i trudi se da stalno bude pozitivna, ali kao i svima tako i njoj dođe žuta minuta.

- Trudim se da niko ne strada, ali dešava se da nadrlja onaj ko je trenutno u mojoj blizini. Mada umem da se iskontrolišem i da rešim problem sa osobom koja je i uzrok toga - naglašava ona.

Ana je nedavno objavila i spot za pesmu "Karmin" gde je pokazala i plesne pokrete koje je dodatno savladala učešćem u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato".

- Pesma "Karmin" je odlično prošla kod publike, što mi je drago, i već spremam druge pesme i spotove koji će takođe biti interesantni i drugačiji od mojih prethodnih. Ja sam uvek za vratolomije i ples u spotovima, ali sve zavisi od pesme jer se scenario mora prilagoditi rečima i muzici - objašnjava pevačica.