Celebrity News

Severina pod ogromnim stresom, U STRAHU da ne izgubi starateljstvo nad SINOM!

Severina pod ogromnim stresom, U STRAHU da ne izgubi starateljstvo nad SINOM!

Drama Severine Kojić se nastavlja i to sve zbog golišavih fotografija koje su pre nekoliko dana dospele u javnost.

Pre 14 godina pojavio se pevačicin eksplicitni video snimak, a veoma slična situacija događa se i sada. Još nije poznato preko koga su Severinine fotografije procurile u etar, ali te fotografije su nastale 2014. godine, kada je pevačica bila sa sinom Aleksandrom u Parizu.

Menadžer pevačice Tomica Petrović je izjavio da se ovo dešava baš u ovom momentu jer je Severina dobila spor u sudskom postupku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom i dodao je:

- Presuda koju je sudija Verica Nikić donela sada je ukinuta. Ona je skinuta s ovog slučaja. Ponovo će morati da se donese odluka jer je slučaj vraćen u Zagreb i bitka oko starateljstva se nastavlja - kaže Tomislav Petrović i otkriva:

- Sve što se pisalo oko slučaja jesu gluposti, ovo je jedino tačno. Sudija je smenjena jer su poslednje tri presude koje je donela bile na štetu deteta. Baš zbog toga je i skinuta sa slučaja, pošto je poslednje odluka bila da Aleksandar živi sa Severinom sedam dana, pa onda isto toliko s ocem Milanom Popovićem - otkriva pevačicin menadžer.

Otkada su Severinine ekslpicitne fotografije dospele u javnost, pevačica se nije oglašavala, a u ovom trenutku joj je najbitnije da ne izgubi sina, ali i da ima podršku supruga Igora.

- Seve je pod velikim stresom i veoma je uplašena za Aleksandra. Njoj je samo on bitan jer je taman uspela da se izbori za novo suđenje i time dobije priliku da dobije potpuno starateljstvo nad njim. Ovo je za njih težak udarac. Ona se zatvorila u kuću i ne izlazi iz nje, a jedina joj je uteha što je Igor uz nju i što ne sluša šta pričaju o njoj -  otkriva izvor i dodaje da se Severina ne obazire na priče da je sve ovo zapravo marketinški trik.

- Ma, ona se uopšte ne uzrujava što pričaju da je ovo ona uradila kako bi bila popularnija. Pa njoj to ne treba, njene pesme iz ove godine su sve sami hitovi i svi znaju da je ona na medijskom nebu već 20 godina i više. Nije ovo njena prljava igra, već misli da je sve ovo smislio njen bivši muž Milan jer ne može da se pomiri sa činjenicom da će ređe viđati Aleksandra. Ona je u strahu od Milana i njegove podlosti - zaključuje izvor.

Bivši suprug pevačice, Milan Popović, nije želeo da komentariše svoju bivšu, ali mu nisu jasni postupci njenog menadžera.

- Ne želim da komentarišem izjave Tomice Petrovića koji nema nikakve veze s mojim sinom, niti je strana u sudskom postupku. On je samo estradni menadžer. Odakle uopšte estradnom menadžeru odluka Županijskog suda, kad niko od nas u postupku još nije ni dobio tekst odluke - rekao je Milan Popović.