Celebrity News

VELIKO SLAVLJE: Karićeva deca izgovoriće sudbonosno DA na KOLEKTIVNOM VENČANJU u Hramu Svetog Save!

VELIKO SLAVLJE: Karićeva deca izgovoriće sudbonosno DA na KOLEKTIVNOM VENČANJU u Hramu Svetog Save!

Venčanja i slavlja u porodici srpskog biznismena Bogoljuba Karića se nastavljaju!

https://www.instagram.com/p/Bmi1LhzhmYy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Sudbonosno "da" pred Bogom izgovoriće Nebojša i Ksenija, Nadežda i Dejan Lazarević, Jelena i Goran Lazarević i Danica i Nikola Karić Stoilković. Inače, ćerke srpskog biznismena Nadežda i Jelena su udate za dva rođena brata.

Ideja da se sva deca Bogoljuba i Milanke Karić venčaju u crkvi istog dana potekla je upravo od mladenaca, koji će se na večnu ljubav zavetovati uz crkveni hor, ali i u prisustvu velikog broja crkvenih velikodostojnika, porodice, prijatelja, poslovnih saradnika i ličnosti iz javnog života. Kako saznajemo, mladenci će do Hrama Svetog Sava stići oldtajmerima. Ponosno otac kaže da će to biti jedinstveno venčanje i da su dugo čekali ovaj trenutak.

- Naša deca nisu želela da se venčaju u crkvi bez mene, jer deset godina nisam bio tu, doživeo sam progon - kaže za "Novosti" Bogolju Karić. - Čekali su da se vratim kući, svojoj Srbiji i da svi budemo zajedno u ovom veličanstvenom trenutku. Posle spektakularnog venčanja sina Nebojše u Miločeru, mogu da kažem da će i ovo biti jedinstveno venčanje. Inače, ove godine slavimo još jedan značajan jubilej - 255 godina postojanja porodice Karić.

Bogoljub Karić ističe da njihova porodica poštuje tradiciju i običaje, pa će tako svedoci na venčanju biti njihovi porodični kumovi, koji im kumuju već dva i po veka. Posle crkvenog venčanja biće priređeno još jedno spektakularno slavlje za oko 800 gostiju, ali ovoga puta u vili "Jelena" na Dedinju, tačnije u bašti njihove velelepne kuće.

- Biće to veličanstvena svadba na otvorenom za sve naše drage prijatelje i porodicu - ističe Karić. - Naravno, veselje ne može da se zamisli bez dobre muzike i vrhunskih pevača.

Za dobru atmosferu na svadbi biće zadužene najveće estradne zvezde koje su u prijateljskim odnosima sa Karićima. Između ostalih, pevaće Šaban Šaulić i Ana Bekuta, ali najveća estradna zvezda Svetlana Ceca Ražnatović neće biti na svadbi jer je na odmoru na Kipru, gde ima kuću.