Celebrity News

Kako je Sonja podnela vest o Lukasovoj novoj romansi

Kako je Sonja podnela vest o Lukasovoj novoj romansi

Sonja Vuksanović, sad već bivša supruga popularnog pevača Ace Lukasa, trenutno preživljava pravu dramu, s obzirom na to da je za samo nekoliko dana doživela niz skandala.

Budući da je vest o krahu ljubavi između poznatog para Vuksanović odjeknula brzinom svetlosti, mediji, javnost, a i Acine kolege, ne prestaju da govore o tome.

Usledio je razvod, uz Lukasove navode da mu je dugogodišnja saputnica spletkarila iza leđa, dok se Sonja tim povodom nije oglašavala.

Aca Lukas srećan posle razvoda: U Branislavi sam pronašao sve što sam u ženi tražio

Ipak, iako sa društvenih mreža uzvraća svima osmehom, Sonja nije najbolje podnela vest o Lukasovoj novoj romansi, saznaje "Alo".

- Sonji je veoma teško. Nije očekivala da će Aca za tako kratko vreme naći neku, a kamoli da će je predstaviti javnosti. Pritom, Jarić je demantovao da je imao bilo šta sa Sonjom i otišao je sa bivšom suprugom Adrijanom Limom na more. To ju je slomilo! Bez obzira na sve, Sonja se ne poverava nikome, jer je svesna situacije u kojoj se nalazi i da je medijima sve lako dostupno. Loše se oseća zbog svega. Šta god da se dogodilo, ipak su oni bili porodica, proveli su tolike godine zajedno i normalno je da ju je sve ovo zabolelo - priča izvor upućen u čitavu priču i dodaje da su Sonju mnogi Lukasovi potezi iznenadili.

- Ona nije očekivala ni da će joj Aca javno uputiti poruku na društvenim mrežama. To je za nju bio pravi šok, a kada je to nekako prebolela, saznala je za Branislavu, njegovu novu devojku. Ovaj period je vrlo težak i bolan za nju, pa gleda da se usmeri na decu i da pobegne od svega. Zbog toga ne želi da se oglašava, bar dok se sve ne stiša. Tugu leči sa svojim najbližim prijateljima, malim, ali odabranim krugom ljudi - objašnjava izvor blizak Sonji.