Celebrity News

DUGO je ćutala o ovome: Dragana Mirković PROGOVORILA o ljudima koji su je razočarali

DUGO je ćutala o ovome: Dragana Mirković PROGOVORILA o ljudima koji su je razočarali

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni Dragana Mirković već godinama u svojoj karijeri broji samo uspehe, a prepoznatljiva je i po tome što nikada nije bila izložena skandalima i lošim natpisima.

Iako godinama uživa u skladnom braku sa svojim suprugom i decom, pevačica uvek ima vremena za druženje sa svojim kolegama sa estrade koji je izuzetno cene i poštuju. Međutim, ona je vešto izbegavala da pred objektivom i sedmom silom govori o osobama koje su joj tokom života nanosili zlo, pa je tako pred kamerom emisije "Premijera" otkrila na koji način se trudi da takve ljude ignoriše.

- Naravno da postoji jako mali broj ljudi koji su me razočarali, ali ja se trudim da zaboravim i da ne razmišljam o tome. Bilo bi šteta da tu neku moju pozitivnost i potrebu za lepim stvarima unište par nekih pojedinaca - istakla je Dragana.

Dragana se u javnosti uvek pojavljivljala srećna i nasmejana, ali niko nije znao sa kakvim se problemima nosila. Na svom primeru je pokazala da u životu nije sve onako kao što izgleda.

- Mene je to koštalo samim tim što sam zaradila problem sa štitnom žlezdom, a to je zato što sam ćutala. Opet, ne želim ništa loše, ali stvarno zna da bude bolno i kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili da odgovorite, a sve znate i sve vam je jasno i svi sve znaju i svi ćutimo - rekla je pevačica.