Celebrity News

TAJNE Lejdi Di INTRIGIRAJU JAVNOST i 21 godinu nakon NJENE SMRTI, evo šta sigurno niste znali

TAJNE Lejdi Di INTRIGIRAJU JAVNOST i 21 godinu nakon NJENE SMRTI, evo šta sigurno niste znali

Nakon udaje za 12 godina starijeg princa Čarlsa 29. jula 1981. godine, Lejdi Di je postala miljenica nacije i "kraljica srca", kako su je nazvali Britanci. Dajana je prvog sina Vilijama rodila 21. juna 1982. u bolnici Sent Meri, čime je prekinula tradicijom - da se prestolonaslednici rađaju u Bakingemskoj palati.

Drugog sina Harija rodila je 15. septembra 1984. U braku je bila veoma nezadovoljna, patila je od bulimije, a čak je i nekoliko puta pokušala da sebi oduzme život.

U intervjuu koji je Dajana dala svom profesoru Piteru Setelenu, otkrivene su mnoge tajne pokojne princeze. Tada je priznala da je zaljubljena u jednog člana osoblja, kraljevskog policajca, Barija Manakija. Ne samo što je dobio otkaz kada je skandal otkriven, već je i nastradao u saobraćajnoj nesreći 1987. godine. Dajana je bila ubeđena da je njen ljubavnik likvidiran.

Takođe je u intervjuu rekla da je bila kod kraljice Elizabete 1986. godine da traži pomoć nakon što je saznala da je Čarls nastavio da se viđa sa Kamilom Parker, svojom velikom ljubavi. Kraljica joj je odgovorila: "Ne znam šta bi trebalo da uradite. Čarls je očajan."

Pre susreta sa kraljicom presekla je sebi vene, a u trudnoći sa Vilijamom bacila se niz stepenice Bakingemske palate. Dajana i Čarls su se razveli 2. novembra 1996. godine.

Nakon Čarlsa, princeza je ponovo pronašla veliku ljubav i verila se sa Dodijem Al Fajedom. Kobne noći kada su poginuli u pariskom tunelu Alma, kamere hotela Ric snimile su ih kako bezbrižno izlaze i kreću se ka Dajaninom mercedesu. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će taj 31. avgust, pre tačno 21 godinu, biti poslednji dan njihovog života. Kako su lekari saopštili, Dajana je preminula od unutrašnjeg krvarenja prouzrokovanog jakim povredama grudnog koša.