Celebrity News

Dušica Jakovljević: Nema razloga da se BOJIM ZA ŽIVOT (foto)

Dušica Jakovljević: Nema razloga da se BOJIM ZA ŽIVOT (foto)

Dušica Jakovljević juče je preživela pravu dramu kada je automobil koji mesecima voze ona i njen partner Jovica Aleksić raznet u beogradskoj ulici Ljutice Bogdana.

https://www.instagram.com/p/BmKEQ6zlAo1/?hl=en&taken-by=dusicajakovljevic

Kako Blic nezvanično saznaje, džip koji je juče ujutro eksplodirao u beogradskoj ulici Ljutice Bogdana je u vlasništvu Beograđanina Dragana Milića, a tokom poslednjih meseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić.

Džip je potpuno uništen, a na mestu eksplozije su intervenisali vatrogasci, policija Hitna pomoć. Lekarska ekipa odmah je u bolnicu Dragiša Mišović odvezla Dušicu, koja
je dobila sedative. Na mestu eksplozije, forenzičari su obavili uviđaj kako bi pronašli određene tragove na osnovu kojih bi se identifikovale osobe koje su postavile bombu
ispod automobila.

Nakon što su se, nekoliko sati od nemilog događaja čuli sa njom, i dalje je jecala, a na pitanje da li se boji za život, kaže:

– Nema razloga da se bojim za život… zaista mislim da nema razloga. Sada sam bolje, biće sve u redu. Kasnije ću moći da dam opširniju izjavu, sada ne mogu da pričam – rekla je vidno potresena voditeljka “Pinka”.