Celebrity News

Kameron Dijaz je napunila 46 godina, a pismo koje joj je napisao muž, raznežilo je svet!

Kameron Dijaz je napunila 46 godina, a pismo koje joj je napisao muž, raznežilo je svet!

Holivudska glumica Kameron Dijaz pre nekoliko godina rekla zbogom filmskoj karijeri i posvetila se suprugu gitaristi Bendžija Madenu.

Ona je 30. avgusta napunila 46 godina, a emotivno pismo koje joj je uputio muž oduševilo je svet.

Njen suprug je sada otvoreno progovorio zašto je srećnik i koliko voli nekad popularnu glumicu. Maden joj je na Instagramu posvetio emotivnu poruku punu ljubavi, u kojoj je otkrio ponešto o njihovu zajedničkom životu.

- Ljubavi srećan rođendan.Toliko je toga za napisati, toliko stvari zbog kojih sam ponosan na tebe i koje te čine posebnom. Hvala ti što si moj najbolji prijatelj, partner i što si pristala na ovu avanturu zvanu brak - započeo je 39-godišnji muzičar koji je lepu Kameron upoznao pre četiri godine i zaljubio se na prvi pogled.

- Način na koji živiš i strast koju imaš za životom jednostavno isijava iz tvog pogleda te me zbog toga inspiriršeš da budem najbolji mogući čovek kroz naše zajedničko putovanje. Ti si tako stvarna i realna, a ne mogu da ti opišem koliko sam ti zahvalan što si pristala da budeš moja zauvek i što mogu da te zovem mojom jedinom. Prava ljubav - napisao je ponosni muž slavne glumice i oduševio svet.

https://www.instagram.com/p/BnH0Fxfg7Ea/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Na filmskom platnu nije se pojavljivala od 2014. godine, kada je snimila novu verziju mjuzikla 'Annie' ali Diazova je i dalje jedna od najomiljenijih holivudskih glumica. Zbog ljubavi je pre nekoliko godina napustila uspešnu karijeru, a on joj je zbog toga beskrajno zahvalan.

Da podsetimo, Kameron i Benjamin venčali su se pre tri godine, a tada su organizovali jevrejsku ceremoniju u glumičinom domu na Beverli Hillsu, na kojoj su se okupili prijatelji, porodica, ali i mnogo poznatih ličnosti. Deveruše su bile Nikol Riči i Dru Barimor.