Celebrity News

Bekamovi OTVORENO pričaju o svom braku: Tvrde da je sve idealno osim OVOG detalja (foto)

Bekamovi OTVORENO pričaju o svom braku: Tvrde da je sve idealno osim OVOG detalja (foto)

Konačno su Viktorija i Dejvid Bekam otvoreno progovorili o glasinama koje već dugo kruže, a tiču se njihovog navodnog razvoda. Odgovor su dali kroz fotografije i razgovor za Vog, a jedan detalj samo je dodatno podgrejao glasine o razvodu.

Viktorija stoji pri svojoj tvrdnji da su glasine o razvodu samo to - glasine.

- Ljudi već 20 godina izmišljaju svašta na naš račun. Dejvid i ja smo prilično naviknuti na to da prosto ignorišemo takve priče - tvrdi Viktorija, dodajuću da je, kako godine prolaze, sve problematičnije prosto ignorisati priče, jer sada one pogađaju i njihovu okolinu i porodicu.

Razgovor prate i porodične slike, na njima doduše ima i Dejvida, ali ono što je ljudima zapalo za oko je činjenica da je za noseću sliku odabrana porodična fotografija bez Dejvida. Na toj slici su Viktorija, deca i pas Oliv koji, pišu mediji "zauzima Dejvidovo mesto".

https://www.instagram.com/p/BnRVUTPl35K/?taken-by=victoriabeckham

U razgovoru Viktorija i dalje insistira:

- Dejvid i ja smo shvatili da smo jači kao par nego kao pojedinci. Svesni smo da ogroman uspeh u velikoj meri dugujemo tome što smo radili kao par. Porodica je ključ - insistira Viktorija.

Ona kaže i da su glasine o njihovom navodnom razvodu posebno potresle decu.

https://www.instagram.com/p/BnTESC6FAKm/?taken-by=victoriabeckham

- Tokom poslednjeg skandala, morali smo da sednemo sa njima i objasnimo im da tata nije preljubnik i da nema razvoda - kaže Viktorija.

https://www.instagram.com/p/BnS1ei7HM4T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control