Celebrity News

Nisu uvek živeli bajku: Kako je Kejt Midlton prebrodila BOLAN RASKID s princem Vilijamom?

Nisu uvek živeli bajku: Kako je Kejt Midlton prebrodila BOLAN RASKID s princem Vilijamom?

Danas su skladan bračni par s troje predivne dece i velikim kraljevskim titulama i obvezama, ali Kejt Midlton i princ Vilijam iza sebe imaju i bolan ljubavni period. Tokom praznika 2006. godine par je raskinuo, a povređena Kejt toliko je tugovala da je na neko vreme čak napustila Veliku Britaniju

Njihova priča na prvi pogled deluje kao ona iz bajke. Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali su se tokom studija na prestižnom Univerzitetu Sen Endrus. On je bio tiha patnja svih studentkinja, a ona nije ni maštala da će se zainteresovati upravo za nju.

Ljubav je između njih dvoje ipak planula i godinama trajala, a svet je s nestrpljenjem čekao novi korak u vezi.

Međutim u zimu 2006., nakon četiri godine veze, Kejt i Vilijam su raskinuli. Mladi princ okrenuo se porodici i kraljevskim obavezama koje ga nikada nisu zaobilazile jer je drugi u redu za nasledstvo krune svoje bake, kraljice Elizabete II. Za to vreme Kejt je prolazila kroz bolan period.

Iako su raskinuli, tada bivši par još uvek je bio u kontaktu. Dogovarali su čak zajedničku proslavu Nove godine. Princ je na to pristao, ali nakon nekog vremena odlučio je da ipak odbije taj poziv kako bi u to vreme bio sa svojom porodicom i bakom u Sandringamu, na tradicionalnom porodičnom okupljanju.

Za Kejt je život u Engleskoj u to vreme uz medije i paparace koji su je pratili u stopu bio vrlo težak. Zbog toga je u jednom trenutku odlučila da napusti zemlju. S majkom i najbližim prijateljicama uputila se u Irsku, u kojoj je provela neko vreme kako bi došla sebi i nakratko zaboravila na ljubavne probleme.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Kate Middleton (@katemiddletonphotos) дана 29. Мар 2018. у 2:43 PDT

Ženska grupica otputovala je privatnim avionom u Dablin, a navodno im se tada pridružila i irska muzičarka Gema Bilington. Pretpostavlja se da se putovanje zbilo u martu 2007. godine.

Samo tri meseca nakon toga Vilijam i Kejt su se pomirili i ponovo bili zajedno. Nekoliko godina kasnije princ je zaprosio svoju dugogodišnju partnerku, a tada su u prvom zajedničkom intervjuu iskreno progovorili o svojim trzavicama iz prošlosti.

- Da budem iskren, oboje smo bili jako mladi, na fakultetu, i još smo se uvek tražili - rekao je princ Vilijam, a vojvotkinja Kejt je dodala:

- Iako sam tada bila jako nesrećna, to me učinilo snažnijom osobom. Spoznaš neke stvari o sebi koje do tada nisi shvatao.