Celebrity News

Godinu dana nakon raskida Stjepan Hauser opet peva Rozgine pesme

Godinu dana nakon raskida Stjepan Hauser opet peva Rozgine pesme

Pre godinu dana mnogi su se iznenadili kada je, nakon dve i po godine veze, ali i veridbe, došao kraj ljubavi splitske pevačice Jelene Rozge i violončeliste Stjepana Hausera. Iako se činilo kako je raskid ostavio gorak okus u ustima, Hauser novim videom dokazuje da u tome nema istine.

Otkako je preminuo Oliver Dragojević, njegov dragi prijatelj i omiljeni pevač, Stjepan Hauser na svom Instagram profilu redovno objavljuje snimke njegovih pesama, na kojima on svira klavir, a atraktivna plavuša, njegova prijateljica, na svoj način, peva najveće Oliverove hitove.

Ono što je violončelist dvojca 2Cellos danas objavio iznenadilo je mnoge. Naime, ovoga puta Hauser je sa lepom pevačicom snimio obradu pjesme "Oprosti mala" koju u orginalu peva, ni manje ni više, nego njegova bivša verenica, Jelena Rozga.

Ispod videa Stjepan Hauser je napisao:

- Tražili ste, dobili ste! “Oprosti Mala” od Rozge, uživajte.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Trazili ste, dobili ste! “Oprosti Mala” od Rozge, uzivajte ?

Објава коју дели HAUSER (@hausercello) дана 7. Сеп 2018. у 6:19 PDT

Reakcija od Jelene Rozge još uvek se čeka, a za pretpostaviti je da je videla snimak, budući da su je mnogi obožavatelji označili ispod videa.

Mnogi su shvatili kako se Hauser ovime ruga svojoj bivšoj devojci, pa je muzičar odlučio da u komentarima razjasniti sve:

- Želim ovim putem svima da razjasnim neke stvari jer je očigledno došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od Vas nisu videli moju objavu pre ove.

U njoj sam hteo malo da razveseliti sve Vas koji ste me podržali u pevanju, pa sam Vas upitao da u komentarima napišete pesmu koju želite najviše čuti... najviše lajkova dobila je upravo pesma 'Oprosti Mala' u izvedbi Jelene Rozge. Nisam imao ni u jednom trenutku nameru da se ruam ili išta negativno, već suprotno, smatram da je pesma predivna i hteo sam da iskažem poštovanje prema svima koji su izglasali upravo tu pesmu. Posebno smo se potrudili da nikako ne uvredimo ni pevačicu, a ni da izneverimo Vas, što se vidi u načinu kako smo interpretirali samu pesmu. Širimo ljubav i pozitivu, a ne mržnju.