Celebrity News

Kao na filmu: Niki Minaž se potukla na Nedelji mode u Njujorku (video)

Kao na filmu: Niki Minaž se potukla na Nedelji mode u Njujorku (video)

Svečana zabava organizovana u okviru Njujorške nedelje mode pretvorila se u javnu tuču u kojoj su učestvovale dve pevačice – Niki Minaž i Kardi Bi.

Američke reperke i pevačice Niki Minaž i Kardi Bi pojavle su se na žurci koju je organizovao magazin Harper's Bazaar.

Iako je veče proticalo relativno mirno, stare rivalke, koje vode medijski rat i svađaju se još od prošle godine, nisu mogle da se suzdrže i sakriju netrpeljivost.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Daniel Jonas (@danieljonasny) дана 8. Сеп 2018. у 8:39 PDT

Kako pišu strani mediji, svađu na zabavi je započela Kardi Bi koja je htela da se obračuna sa Niki, navodno, zbog laži koje je širila o njoj.

- Samo da ti kažem nešto - viknula je Kardi, a zatim se približila Minažovoj. Dok se masa ljudi okupila oko njih, tuču je prekinulo obezbeđenje, a potom je reperka gađala cipelom Niki.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CARDIVENOM (@iamcardib) дана 7. Сеп 2018. у 9:21 PDT

Nakon što su se pobile, Kardi je napustila zabavu iscepana i bosa, sa čvorugom na glavi, koju je zadobila od telohranitelja koji ju je slučajno udario u gužvi. Na podu je završila i njena veštačka kosa.

Muzičarka se posle užasne večeri oglasila na Instagramu navodeći da Niki, kojoj nije spomenula ime, na razne načine pokušavala da uništi njenu karijeru kao i da je iznosila ružne stvari o njenoj ćerki.