Celebrity News

Džejmi Oliver SAVLADAO PROVALNIKA: Bilo je zastrašujuće!

Džejmi Oliver SAVLADAO PROVALNIKA: Bilo je zastrašujuće!

Poznati kuvar, Džejmi Oliver (43) savladao je provalnika koji je pokušao da upadne u njegovu vilu, a potom ga je zadržao do dolaska policije.

Kad je zatekao lopova kako provaljuje u njegovu 8,9 miliona funti vrednu vilu, Džejmi se razbesneo i potrčao za njim, savladao ga na ulici i držao pribijenog uz zemlju sve dok nije došla policija.

Impresionirane i zahvalne komšije proglasile su ga herojem.

- To što je učinio bilo je neverovatno hrabro i nesebično. Iako se radilo o neugodnoj situaciji, Džejmi se smejao i šalio s policajcima, govoreći im da su odlični u svom poslu jer su došli tako brzo nakon poziva. Svi smo mu veoma zahvalni na brzoj reakciji i pokazanoj hrabrost - rekla je jedna komšinica za Dejli Mejl.

- Nisam imao izbora, tako da nije u pitanju hrabrost. Ne bih nikome preporučio da uradi ono što sam ja. Bio je to veoma užasan, nesrećan i zastrašujući trenutak - priznao je Džejmi Oliver.

Izvori bliski poznatom kuvaru za britanski "Mirror" su otkrili da je kuvar za vreme pokušaja provale bio u kući sa celom svojom porodicom i da je čuo neobičnu buku.

Policija je juče otkrila da se provalnik već nalazi na slobodi. Naime, jedan od svedoka, čije ime nije objavljeno, rekao je policiji da je video mlađeg muškarca koji se u veoma alkoholisanom stanju “mota oko kuće Džordža Majkla”, a kasnije i oko kuće poznatog kuvara, te da je nakon toga video plavog muškarca koji ga juri niz ulicu.

- To je bio Džejmi Oliver - rekao je svedok.

Kaže i da je čovek kojeg je kuvar pristigao bio veoma ošamućen i kao da nije "znao gde se nalazi".

View this post on Instagram

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on Aug 21, 2018 at 1:26pm PDT