Celebrity News

Andrej Atijas posle skandala otkrio PRAVU ISTINU - Otišao iz stana, MOLI PEVAČICU da se pomire

Andrej Atijas posle skandala otkrio PRAVU ISTINU - Otišao iz stana, MOLI PEVAČICU da se pomire

Suprug Anabele Atijas, Andrej Atijas, koji je u utorak uveče u alkoholisanom stanju izvršio porodično nasilje nad pevačicom, tri dana nakon toga je rešio da prizna da nisu govorili istinu u dosadašnjoj komunikaciji sa medijima.

Andrej kaže da su Anabela i on u dogovoru obmanuli medije da su posle sukoba ostali u istom stanu na Košutnjaku sa njihovom ćerkom Blankicom i Anabelinom ćerkom Ninom, koju ima iz braka sa Gagijem Đoganijem.

NEĆE DA TRPI NASILJE: Pevačica Anabela Atijas odlučila DA OSTAVI MUŽA?

- Posle sukoba, odnosno posle skandala za koji sam kriv, otišao sam iz stana. Rekli smo vam da smo zajedno da bismo sprečili pisanje o skandalu. Ono što moram da opet naglasim je da nisam izvršio fizičko već samo verbalno nasilje nad suprugom Anabelom i svima koji su me čuli te večeri. Bio sam preglasan i drao sam se kao magarac. Anabela me stišavala jer sam vrištao zato što mi je pijanom sve smetalo. A popio sam sa starim društvom više nego što je trebalo. Moje, a ne Lunino kuče, me iznerviralo jer se popi*kilo gde nije trebalo, može li gluplji razlog biti. Anabela me stišavala zbog dece i komšiluka, ali ja sam bio nerazuman. Neko od komšija je pozvao policiju i oni su došli. Policija je napisala prijavu protiv mene za narušavanje javnog reda i mira i verovatno ću biti novčano kažnjen. Anabela apsolutno nije kriva ništa - rekao je Andrej.

Andrej ne želi da kaže da li je iz stana na Košutnjaku otišao kod majke u Pančevo, ali, kako kaže, pokušava da ubedi pevačicu da mu oprosti.

- Kad se supružnici posvađaju, to ne znači da je njihov brak gotov. Tako je i u našem slučaju. Anabela i ja nismo prekinuli komunikaciju. Znam da je njoj teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali verujem da će mi pružiti šansu. Siguran sam da nikome nije rekla da će da se razvede. Mi komuniciramo i Anabela je za mene najbolji čovek na svetu, super prijatelj i super ljubavnik - kaže on.

Iako mu je alkohol porok, a zbog pijanstva je i bio nasilan, Andrej kaže da će pokušati da u što manjoj meri konzumira alkohol, ali da ne može da obeća da će ga se skroz odreći.

- Ne želim da lažem, pa da kažem više neću piti ni kap, ali svakako ću smanjiti jer volim Anabelu i želim da sačuvam porodicu - završio je Atijas.