Celebrity News

POMIŠLJALA NA NAJGORE: Naša pevačica se razvela, imala dva pobačaja, a danas BLISTA OD SREĆE

POMIŠLJALA NA NAJGORE: Naša pevačica se razvela, imala dva pobačaja, a danas BLISTA OD SREĆE

Pevačica Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, živi je dokaz da čovek može biti srećan nakon velikih gubitaka. Simpatična pevačica, koju kolege mahom obožavaju, nije izgubila volju za boljim sutra ni kad joj je bilo najteže.

O svojim problemima i gubicima, Slađa nikada nije rado govorila, ali kad bi informacije da joj je loše procurele u javnost, potvrđivala je bez mnogo detaljisanja. Ona je danas u 40. godini života presrećna i ima život kakav je sanjala i kojem je težila čitavu deceniju.

https://www.instagram.com/p/BnY_PixA8Fa/?hl=en&taken-by=sladja.allegro

Slađa Vujičić je u skladnom braku sa ekonomistom Zoranom Dragašom, a njihovu sreću i nekoliko godina dugu ljubav krunisao je dolazak deteta, devojčice Mile u junu ove godine.

Ona je vrlo posvećena majka i supruga, a skoro svakodnevno na Instagramu svoju sreću deli sa pratiocima.

Slađa i Zoran su dva puta gubili bebe. Naime, pevačica je u ranoj trudnoći dva puta pobacila . Posle prvog pobačaja bila je u agoniji, ali njeni najbliži su uspeli da je izvuku. Strašne misli su je opsedale, pa je pomišljala da sebi čak i život oduzme.

- Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: „Sada ću da se obesim i doviđenja. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete - izjavila je tada pevačica u potresnoj ispovesti, jedinoj datoj u to vreme.

https://www.instagram.com/p/BnJZ7DfAbpO/?hl=en&taken-by=sladja.allegro

Oko godinu dana kasnije, Slađa je doživela novi poraz i opet izgubila bebu.

- Imala sam ponovo spontani, ali neću davati dodatne informacije. Razumite me - rekla je Slađa tada.

Malo je poznato da je Slađa 2013. godine okončala prvi brak posle neuspešnih pokušaja da izgladi odnose sa tadašnjim suprugom. Ipak, o neuspelom braku nije želela da govori javno.

- Niti sam se hvalila kada sam se udala, niti sada želim da ispredam priču o svojoj rastavi braka. Sva moja privatnost je samo moja lična stvar i ne bi trebala biti interesantna bilo kome, osim mene i onih koji se tiče - rekla je Slađa.