Celebrity News

Jelena se RAZVELA a onda udala za ŠEST GODINA MLAĐEG MUŽA i život joj se potpuno promenio

Jelena se RAZVELA a onda udala za ŠEST GODINA MLAĐEG MUŽA i život joj se potpuno promenio

Glumica Jelena Jovičić pre više od deset godina bila je jedna od najprepoznatljivijih na domaćoj javnoj sceni. Sa kolegom Bodom Ninkovićem vodila je Beoviziju od 2005. do 2007. godine, šou na kojem se birao državni predstavnik za Evroviziju. Međutim, nakon toga se postepeno povlačila iz javnog života.

https://www.instagram.com/p/BdAo25dAeLe/?utm_source=ig_embed

Jelena Jovičić se u to vreme zaljubila, rodila sina Mateju 2008. godine i nakon toga se udala za tri godine starijeg vlasnika turističke agencije Nenada Kovačevića. Glumica je tada bila spremna da odgovara na novinarska pitanja i da govori o svom privatnom životu. Međutim, posle dve godine Jelena se razvela, ali nije želela da o ovom životnom porazu priča javno. Shvatala je da je za nju cena popularnosti visoka, a onda je od svega skoro odustala. Sporadično je dobijala uloge u serijama i filmovima, a mjuzikl i pozorište postali su njeno uporište.

https://www.instagram.com/p/BmI0XYaASev/?taken-by=jovjelen

Na privatnom planu doživela je novu sreću, jer je posle razvoda uplovila u novu romansu sa šest godina mlađim izabranikom Sašom Vujisićem, ekonomistom u službi vojne bezbednosti. Njih dvoje su 2012. godine dobili dete, a još detalja o njihovoj ljubavnoj priči, kao i šta je Jelena rekla o svom sadašnjem izabraniku pročitajte u nastavku.

Jelena je sa drugim suprugom Sašom dobila devojčicu Anđelu, a nakon toga su se venčali bez medijske pompe. U jednom od retkih intervjua koji su se doticali njene privatnosti, Jelena je posle rođenja ćerke ispričala da je ispunjena i srećna mlada žena.