Celebrity News

SVI DETALJI SVADBE Stevana Anđelkovića: Ovim je MLADOŽENJA ODUŠEVIO SVOJU DRAGU

SVI DETALJI SVADBE Stevana Anđelkovića: Ovim je MLADOŽENJA ODUŠEVIO SVOJU DRAGU

Stevan Anđelković juče je oženio dugogodišnju devojku Natašu Ivanović, sa kojom inače i živi. Par je crkveno venčanje organizovao oko 16 časova, da bi potom slavlje nastavili na jednom beogradskom splavu.

Iako nije bilo dozvoljeno fotografisanje unutar restorana u kom su pevač i njegova sada već supruga Nataša izgovorili sudbonosno "DA", prenosimo vam atmosferu kako je sve izgledalo na slavlju koje je potrajalo do jutra.

Posle prvog plesa i poljupca koji je bio za očekivati, mladoženja je oduševio svoju dragu lativši se mikrofona. On joj je otpevao pesmu koju će Nataša pamtiti celog života. Sve zvanice su bile oduševljenje i ovaj gest pozdravile gromoglasnim aplauzom.

Mlada je blistala u venčanici, a par nije skidao osmehe sa lica dok je strpljivo pozirao okupljenima.

Ovom svečanom činu pristustvovalo je mnogo ljudi iz sveta estrade.

Brojne poznate ličnosti i Stevanove kolege došle su da zajedno sa njima proslave divan dan. Milica Todorović bila je kuma.

Osim Milice, slavlju su prisustvovali gotovo svi koji su se sa Stevanom takmičili u "Zvezdama Granda". Napisali smo gotovo svi, jer je i sam Stevan Anđelković izjavio.

- Došle su mi sve kolege sa kojima sam se takmičio u "Zvezdama Granda", osim Tanje Savić - rekao je Stevan.

Ipak, razlog nije nikakva svađa, već to što Tanja Savić nije u Srbiji. Pevačica je iz Australije poslala poruku mladencima na Instagramu uz njihovu fotografiju napisala:

- Oženio se moj bata - poručila je emotivna Tanja.

Pogledajte galeriju: