Celebrity News

TURSKI MEDIJI BRUJE: Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen POSTAJU RODITELJI

TURSKI MEDIJI BRUJE: Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen POSTAJU RODITELJI

Turski mediji ovih dana bruje o tome da će najpoularniji glumački par Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen uskoro postati roditelji.

O trudnoći popularne glumice se spekuliše još od kada je par stao na ludi kamen. Poznato je da Fahrije odbija uloge u serijama, što su mnogi protumačili kao njihovu želju da brzo prošire porodicu. Međutim, zbog bolesti Burakovog, a potom i njenog oca, beba je pala u drugi plan, sve dok Fahrije nije saznala da je u drugom stanju.

- Nije želela ništa da govori Buraku dok ne bude sigurna da je u drugom stanju. Posle mesec dana posetila je ginekologa koji je ultrazvučnim pregledom potvrdio ono čemu se i nadala – saopštio joj je da će njena porodica postati bogatija za još jednog člana - rekao je izvor blizak glumici, pa dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Burak Özçivit (@burakozcivit1984_cro) дана 18. Окт 2017. у 2:27 PDT

- Čim je to saznala pozvala je Buraka, nije mogla da čeka da stigne kući i saopšti mu vest. Plačući mu je rekla daće postati tata a i on je zaplakao od sreće kada je čuo novosti - kaže izvor.

Ipak, par još uvek nije potvrdio ove vesti. Izvor blizak njima kaže da je to zato što žele da sačekaju da prođe treći mesec kako bi bili sigurni da je sve u redu.