Celebrity News

Darko Lazić zaljubljen do ušiju! Baš ga briga za Anino mišljenje, Marina je devojka koju je ČEKAO ČITAV život!

Darko Lazić zaljubljen do ušiju! Baš ga briga za Anino mišljenje, Marina je devojka koju je ČEKAO ČITAV život!

Pevač Darko Lazić posle propalog braka sa koleginicom Anom Sević, s kojom ima ćerku Lorenu, uživa u ljubavnoj vezi sa Marinom Gagić, koju je upoznao u rodnom selu Brestač i koja je, kako sam kaže, sve što je do sada tražio u nekoj devojci.

- Lepo nam je, uživamo. Ide sve lagano, nigde ne žurimo i brak još ne planiramo - kaže Darko i otkriva šta mu se najviše sviđa kod nove izabranice:

- Zato što je normalna, obična devojka. Meni odgovara baš takva kakva jeste. Iskreno da vam kažem, ona je devojka koju sam ceo život tražio - iskren je pevač.

https://www.instagram.com/p/BhPrfNkB2gZ/?hl=sr&taken-by=darkolazicofficial

O braku još ne razmišlja, sa bivšom ženom je u dobrim odnosima, ali ističe da ga ne zanima kako će ona reagovati na ove njegove reči jer je i ona sama našla nekog.

- Baš me briga šta će Ana Sević da kaže na ove moje reči o novoj devojci, i ona ima novog dečka. Inače, Ana i ja smo u super odnosima. Čak bolje funkcionišemo sad nego u braku, verovali ili ne. Lepo se dogovaramo o mom viđanju sa Lorenom. Ona je još mala da bi shvatila šta se dogodilo između nas, ali je možda i bolje što se sad to dogodilo, da može da se lakše navikne na to da su joj mama i tata razdvojeni.