Celebrity News

ČIST LUKSUZ OD KOJEG ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Brenin sin MERKA automobil od 250.000 evra

ČIST LUKSUZ OD KOJEG ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Brenin sin MERKA automobil od 250.000 evra

Viktor Živojinović obišao je sa drugarima pre nekoliko dana jedan salon automobila, a "Blic" saznaje da se najduže zadržao kod poršea GT3 RS čija cena nije manja od 250.000 evra.

Pevačicin sin od malena je zaluđen automobilima jer i njegovi roditelji Lepa Brena i Boba Živojinović uvek imaju luksuzna vozila. Neretko u inostranstvu, porodično i samostalno, posećuje salone automobila sa najluksuznijim voznim parkovima. Njihova porodica ima više preksupih auta među kojima je i bentli, rezervisan samo za bogataše, a kojeg je Brena pazarila od Dragane Mirković pre nekoliko godina.

Ovaj porše, kojeg je gledao najmlađi Živojinović, u zavisnosti od opreme i motora doseže cenu do čak 400.000 evra!

- Ribe se lože na mene zbog kola, ali hoću da ih obavestim da ja ne volim sponzoruše. One me uopšte ne zanimaju. Mogu da se družim sa njima, ali ne i da se muvam. Ranije su se devojke "primale" što sam Brenin i Bobin sin, ne znam samo šta imaju one od toga - izjavio je Viktor svojevremeno za jedan tabloid. Međutim pojasnio je da on ne vozi luksuzne četvorotočkaše zbog devojaka.

- Dobre automobile prvenstveno volim zbog sebe. Često idem na putovanja i veoma mi je bitno da imam udoban i komforan auto - istakao je Brenin sin.