Celebrity News

ONA JE ŽENA VLADA GEORGIEVA: Od njega je mlađa 15 godina i ne želi da se pojavljuje u javnosti

ONA JE ŽENA VLADA GEORGIEVA: Od njega je mlađa 15 godina i ne želi da se pojavljuje u javnosti

Ljubavna priča između kompozitora i pevača Vlada Gerorgieva i njegove nevenčane supruge Milice Samardžije počela je na snimanju spota za pesmu “Iskreno” pre četiri godine.

Upoznali su se krajem 2013. godine na kastingu za njegov spot za pesmu “Iskreno” i ubrzo su otpočeli vezu, a pevač je od javnosti na sve načine pokušavao da sakrije romansu. Tokom leta 2014. godine u Crnoj Gori paparaci su ih prvi put uslikali zajedno u njegovom rodnom Herceg Novom.

Ubrzo su Milica i Vlado raskinuli. Nekoliko meseci kasnije, po povratku u Beograd svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Međutim, "večiti neženja" koji je godinama bežao od porodice i obaveza se posle mnogo vremena skrasio. Kleo se u momački život i, iako nikad nije bio bez devojke, nije hteo da spusti sidro i veže se za jednu osobu. Sve se to promenilo nakon što je upoznao Milicu, koja je deceniju i po mlađa od njega, pričali su prijatelji pevača za medije.

Vlado za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao “lažnu” svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku a goste je dočeo slavljenik sa devojkom i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”.

 

Potom je u javnosti odjeknula vest da će Barba postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je videla na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu. Georgiev i Milica su 10. septembra Gerogiev dobili ćerku Sofiju. Rođenje ćerke slavio je tri dana, a ubrzo je usledilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda. O ljubavi sa Milicom jednom prilikom je izjavio:

- Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važni samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno - izjavio je jednom prilikom pevač i otkrio da li je svoj život promenio od trenutka kada je u njihov svet došla Sofija.

- Životni stil promenim, pa ga vratim na staro, ponovo promenim i opet vratim… Ne spadam u roditelje koji “bleje” kod kuće zato što imaju decu, naprotiv. Pokušavam da živim po starom, a da u ovoj novoj priči, koju imam, nikome ništa ne zafali. To je ozbiljna borba, koja me je navela da dodatno cenim sve ljude koji imaju decu, uključujući i moje roditelje. Odgajanje dece je veliki posao, pogotovo u ovo vreme koje je najluđe - iskren je bio Georgiev. Nekoliko meseci nakon ovog intervju u javnost je objavljeno da Milica čeka drugo dete.