Celebrity News

ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA POSAO - Ovo je Šapićeva DESET GODINA MLAĐA supruga

ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA POSAO - Ovo je Šapićeva DESET GODINA MLAĐA supruga

Aleksandar Šapić kada objavi sliku sa suprugom Milicom, apsolutno nema šanse da dođe u centar pažnje, ali verujemo da mu to uopšte ne smeta.

Poznati vaterpolista je fotografiju sa ženom sa kojom je od 2015. u braku objavio na Instagramu.

Atraktivna i lepa Milica koja sa Šapićem ima sinove Maksima i Fedora, a koja se ranije bavila modelingom, bez sumnje je jedna od najprivlačnijih supruga naših poznatih muškaraca.

Aleksandar Šapić se već navikao da ga supruga uvek kada se nađe pored njega, zaseni. A koliko mu je lepo u njenom društvu, pokazao je početkom septembra na Instagram profilu, u čast šeste godišnjice braka.

- Retko pokazujem ljubav, a naročito preko društvenih mreža, ona zna da to ne volim, ali i zna koliko je volim - poručio je Šapić.

Milica je jednom prilikom izjavila kako Aleksandar nije savršen muškarac, ali da je najbolji za nju.

- Nikada nisam ni pomislila da on može da bude čovek kog ću voleti najviše i s kojim ću želeti da ostanem do kraja života. On definitivno nije savršen muškarac kog bi svaka žena poželela. Mislim da takav i ne postoji jer mi žene ne znamo šta želimo, a i to što želimo ne znači da je to najbolje za nas. Uz njega rastem i učim u svakom smislu, a verujem i on uz mene. Da nema njega ne bi bilo ni moja dva anđela koja su ispunila moju svrhu kao žene i hvala mu na tome. Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu - izjavila je svojevremeno Milica.