Celebrity News

Filip bira samo lepotice: Posle Nine, SPOPADAO Milicu Pavlović!

Filip bira samo lepotice: Posle Nine, SPOPADAO Milicu Pavlović!

Teniser Filip Krajinović vratio se sa turnira u Šangaju pošto je u prvom kolu poražen od Kajla Edmunda. Po povratku u Srbiju bivši dečko Nine Radulović rešio je malo više da se opusti.

Filip je sinoć došao sam u klub u kom je pevala Milica Pavlović. Teniser je bio u vidno alkoholisanom stanju. U jednom od centralnih separea čekalo ga je društvo, međutim, njemu je bila zanimljivija pevačica. Milica je profesionalno postupila i potpuno je ignorisala tenisera.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана 11. Окт 2018. у 1:06 PDT

Oni koji su ga prepoznali bili su šokirani činjenicom da je Krajinović toliko pijan, da jedva stoji na nogama. Teniser je prišao bini, otvorio usta kao malo dete i pohotno, oblizujući se, gledao u pravcu seksi sinjorite.

Uporno je pružao ruke ka njoj, ali s obzirom na to da je na bini svetlo jako, te da Milica teško može da razazna lica u publici, Krajinović je ostao uskraćen za dodir, piše "Alo".

Iako Filip tvrdi da mu je Nina Radulović i dalje devojka, svojim ponašanjem odaje utisak slobodnog muškarca. Posle ovih saznanja, izgleda da je stvarno došao kraj njihovoj ljubavi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) дана 18. Сеп 2018. у 1:39 PDT