Celebrity News

PRONAŠLI DOM IZ MAŠTE: Ovako izgleda porodično gnezdo najpopularnijeg turskog para

PRONAŠLI DOM  IZ MAŠTE: Ovako izgleda porodično gnezdo najpopularnijeg turskog para

Bali-beg ispunjava svaku želju lepoj supruzi Fahrije, a ovoga puta je iznajmio četvorospratnu vilu! Da li će se poznati turski par uskoro ostvariti u ulozi roditelja kako pišu turski mediji?

Tokom priprema svadbe mladih turskih zveda Buraka Ozčivita, markantnog Bali-bega iz Sulejmana Veličanstvenog, koji je očarao sve žene na Balkanu, i Fahrije Evdžen, Lejle iz serije Kad lišće pada, u medijima je počelo da se piše kako zaljubljeni mladoženja sve nevestine snove pretvara u stvarnost.

https://www.instagram.com/p/BmawA_wAqcb/?taken-by=evcenf

A nakon onog što je uradio ovih dana, to je, definitivno, postalo nesporna činjenica.

Čime je to zgodni brka još jednom osvojio srce svoje žene i očarao sve obožavateljke?

Time što svoju dragu poznaje u dušu i što joj priređuje divna iznenađenja koja je usrećuju.

Naime, nakon venčanja 29. juna 2017. godine par se uselio u Fahrijin devojački stan, zbog čega su Buraka mnogi zadirkivali da je prizetko. No, ovih dana glumac je iznajmio četvorospratnu vilu s vrtom i bazenom u šumovitoj oblasti Bejkoz na azijskoj strani, za koju mesečna najmnina iznosi oko 6.000 evra.

- Već dugo sanjam da imam vilu s velikim vrtom, otkrila je lepa Fahrije. I Burak mi je priredio zaista veliko iznenađenje. On je bez mog znanja iznajmio vilu o kakvoj sam sanjala.

https://www.instagram.com/p/BZ1A_vUl_IN/?utm_source=ig_embed

Par već uveliko oprema svoj novi dom, a kako Fahrije ove sezone nije prihvatila nijednu ulogu u seriji, s velikim uživanjem se posvetila tom zadatku.

Mnogi mediji tvrde da se Burak i Fahrije očekuju bebu, te otuda selidba u kuću s vrtom a i Fahrijina rezerva prema potpisivanju novog ugovora, jer ona ne voli da posao ostavlja nedovršenim. Spekulacije je pojačao i Burak izjavom da je njegova žena nestrpljiva da postane majka, ali par nije potrvdio pisanje turskih medija.

Upućeni tvrde da poznati par čeka da Fahrije uđe u četvrti mesec trudnoće, pa da o tome obaveste i javnost.