Celebrity News

Prvo zajedničko unuče: TRUDNA ĆERKA ZORICE BRUNCLIK I KEMIŠA

Prvo zajedničko unuče: TRUDNA ĆERKA ZORICE BRUNCLIK I KEMIŠA

Popularni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš čekaju prvo zajedničko unuče. Njihova ćerka Zlata Aranđelović i zvezda "Granda" Miloš Vujanović sledeće godine postaće roditeljii.

Naime, kako izvor za "Kurir" otkriva, Zlata će se uskoro i venčati sa Milošem.

- Zorica i Kemiš su bili presrećni kada su saznali za ovu vest. Kada je Zlata posumnjala da je trudna, rekla je samo Milošu, a nakon što je ginekolog potvrdio da je sve u redu, podelili su radosnu vest sa porodicom i to na vrlo neobičan način. Porođaj se očekuje na proleće sledeće godine. Miloš i Zlata razmišljaju i o svadbi, ali to sve ide polako, uz konsultacije sa doktorom - kaže izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) дана 15. Сеп 2018. у 12:51 PDT

S druge strane, Kemiš i Zorica nisu skrivali sreću zbog lepe vesti.

- Tačno je. Kako ste saznali? (smeh) Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presrećni kada smo to čuli. Sledeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najlepša vest koju nam je ćerka ove godine donela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu, valjda će biti uskoro. Mi se u to ne mešamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke - rekao je Kemiš za "Kurir", a Zorica je otkrila kako su saznali radosnu vest.

- Bili smo u Majamiju pre mesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja bledo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je reč, bili smo presrećni - rekla je pevačica.