Celebrity News

Čestitamo: Udala se Nataša Vukoje

Autor: | 10/07/2017

Čestitamo: Udala se Nataša Vukoje

Nekadašnja košarkašica i manekenka Nataša Vukoje (33) udala se za svog dečka, španskog sportskog menadžera Horhea Mendeza.

Lepa Nataša od sada je Sinjora de Mendez.

Lepa tridesettrogodišnjakinja već godinu dana živi između Beograda i Palma de Majorke, a glavni razlog za to je upravo veza sa košarkaškim menadžerom Mendesom, sa kojim je nedavno proslavila i prvu godišnjicu zabavljanja.

Објава коју дели Natasa Vukoje (@vukojenatasa) дана 25. Мар 2017. у 11:16 PDT

– Ljubav mi se desila u trenutku kada sam posao počela da širim van granica Srbije i da radim u Španiji. Moja sestra je u tom trenutku igrala košarku u toj zemlji, a Horhe je njen menadžer, tako da nas je ona upoznala. On je osoba sa kojom mogu da rastem i da se razvijam kao ličnost, što je mnogo važno, a pruža mi podršku kakvu nikada ranije nisam imala – rekla je nedavno za Hello Nataša i naglasila da to što je njen partner stranac nije nikakva prepreka u njenoj novoj vezi.

Објава коју дели Natasa Vukoje (@vukojenatasa) дана 27. Апр 2017. у 3:35 PDT

Nataša, koja je veliki uspeh postigla i u sportu i u svetu mode, svoju pravu misiju i potpunu ispunjenost otkrila je tek kada je krenula na put duhovnog razvoja. Radom na sebi počela je da se bavi posle razvoda od bivšeg supruga Aleksandra Jugovića, sa kojim ima šestoipogodišnju kćerku Đurđu, a prva metoda sa kojom se suočila bila je rekonekcija.

Upravo zbog ove vrste posla Nataša je počela da putuje u Španiju gde je upoznala i svoju sadašnju ljubav i izgovorila sudbonosno "da".

Čestitamo!

Објава коју дели Natasa Vukoje (@vukojenatasa) дана 8. Јул 2017. у 12:40 PDT