Celebrity News

VODITELJKA OPERISALA KIČMU - Ana Pendić posle teškog perioda otkrila kako se oseća

VODITELJKA OPERISALA KIČMU - Ana Pendić posle teškog perioda otkrila kako se oseća

Radeći “Paparaco lov”, Ana Pendić je stekla popularnost, a njen centar sveta su ćerka Sara i suprug Vojkan. Ona je pre pola godine operisala kičmu, a danas je, kaže, dobro.

- Od operacije kičme prošlo je šest meseci i iz ove perspektive mogu da kažem da mi se popravio kvalitet života. Bolove gotovo da nemam, mogu normalno da putujem, dugo da sedim. Ovog leta dva puta smo išli na more i mislim da mi je plivanje mnogo pomoglo.

Radite emisiju “Paparaco lov” koja je jedna od najgledanijih na TV “Pink”. Da li ste ponosni na taj projekat i da ne vodite tu TV formu koju biste vodili?

- Ponosna sam na činjenicu da ovaj format traje već 10 godina. I posle 10 godina ne gubi na atraktivnosti, aktuelnosti i dinamici. Ono što vi vidite spakovano u nekih 40-ak minuta, sprema se jako dugo i naporno. Prilog od nekoliko minuta nekada se snima i po nekoliko dana. Ljudima se dopada mogućnost da omiljene ličnosti vide u realnim, a ne u našminkanim, upeglanim, dogovorenim intervjuima, da ih vide kakvi zaista jesu. Isti kao i svi mi. Da ne radim paparaco, volela bih da radim neki veliki karaoke šou sa poznatima po ugledu na one stare italijanske. Nešto veselo, pozitivno, nasmejano, lepo.

Da ne vodite tu emisiju, a da vas kolege iz “Paraco lova” uhvate u situaciji koja baš nije zgodna, kako biste reagovali?

- Mene su dva puta uspeli da usnime, a da pritom nisam imala pojma o tome. Prvi put kada smo se slikali nakon crkvenog venčanja, a drugi put kada sam izašla iz porodilišta. Oba puta je bilo simpatično. Ako živite normalno, družite se sa normalnim ljudima, nemate neke strašne tajne, “Paparaco lov” vam ne može ništa.

Da li vas je neko nekada od poznatih ličnosti zvao posle emisije? Da li ste imali neprijatnih situacija?

- Ja se ne bavim autorskim i uređivačkim delom emisije, tako da nemam tu vrstu odgovornosti. Autor i glavni urednik s vremena na vreme dobija pritužbe poznatih, ali kada ste javna ličnost, morate biti spremni na tu vrstu pritiska. Jedna javna ličnost nas je tužila, mi smo sudski proces dobili, a novac je ekipa potrošila u kafani. Tužite nas što više.