Celebrity News

SAMO GALANTNO: Karićev i Miškovićev unuk slavio punoletstvo, SVETSKE FACE mu čestitale rođendan!

SAMO GALANTNO: Karićev i Miškovićev unuk slavio punoletstvo, SVETSKE FACE mu čestitale rođendan!

Maksimilijan Karić, najstariji unuk Miroslava Miškovića i pokojnog Sretena Karića proslavio je punoletstvo u popularnom beogradskom hotelu.

Gostima se služio specijalni šampanjac sa Maksimilijanovim likom i svirala je džez muzika. Gala proslavi prisustvovao je veliki broj pozantih ličnosti. Osim članova porodice Karić i Mišković bili su Jovana i Željko Joksimović, Marija Tarlać, Branka Nevistić sa suprugom Branislavom, Sandra Perović, Marko Stojković, sin Dragana Stojkovića Piksija, Aleksandra i Filip Živojinović, ali i Lepa Brena koja je pravo sa svog koncerta došla na rođendan i latila se mikrofona.

https://www.instagram.com/p/BosD8a_gfu5/?utm_source=ig_embed

Piksi nije prisustvovao slavlju, ali se uključio kako bi poželeo sve najlepše slavljeniku. Osim Piksija Maksimilijanu su čestitali rođendan, verovali ili ne, Žoze Murinjo, Pogba i Luka Modrić.

Sin Gorana Karića i Ivane Mišković napunio je 18. godina 9. oktobra. Ponosni otac tada je na Instagramu uputio javnu čestitku sinu.

https://www.instagram.com/p/BnBqp_sAiQL/?utm_source=ig_embed

- Srećan ti 18. rođendan ljubavi. Želim ti svu sreću ovoga sveta. Ja sam najponosniji otac - napisao je on.

Tada su Maksimilijanu rođendan čestitali brojni članovi porodice, ali i pripadnici džet-seta, među kojima i Željko Joksimović. Kantautor je mladom Kariću poručio da je postao sada svoj čovek i neko ko će odgovorno stati iza svojih odluka i ponašati se prema sopstvenom nahođenju. Joksimovići se, inače, svakog leta druže sa Karićima na Mikonosu. Željko i Jovana su navodno kupili kuću Gorana Karića na Senjaku, koja im je 2013. oduzeta na licitaciji jer se nalazila pod hipotekom zbog finansijskih problema "Delta holdinga".

Porodica Mišković-Karić već godinama živi na relaciji London-Beograd. Oni su se 2013, kada je Miroslav Mišković uhapšen, preselili u Veliku Britaniju. Bračni par Karić navodno nije mogao da trpi pritisak i zbog toga su odlučili da život nastave u britanskoj prestonici.

Za London su se odlučili jer Miškovići tamo poseduju tri vile - jednu u Konsingotnu, koja pripada Ivaninom bratu Marku, i dve u elitnoj londonskoj četvrti Vajkomb, gde su se nastanili Karići.

Pored Maksimilijana, Ivana i Goran imaju i ćerku Miju (14).