Celebrity News

OVO JE BRAT Andreje Pejić koji je neviđeni frajer (foto)

OVO JE BRAT Andreje Pejić koji je neviđeni frajer (foto)

Manekenka Andreja Pejić privlači veliku pažnju medija ali ne samo zbog promene pola već i zbog svoje lepote i toga što nema dlake na jeziku. Ali, znate li da Andreja ima brata Igora i on je, bar na izgled, potpuno drugačiji od nje, a sestru podržava svim srcem.

Andreja Pejić je već godinama jedna od najpoznatijih i najtraženijih manekenki u svetu, a s obzirom na to da je poreklom iz Bosne i Hercegovine, regionalni mediji s pažnjom prate svaki njen korak, pa je tako u fokusu u nekoliko navrata bio i njen brat Igor Pejić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Pejic (@igorpejic) дана 20. Јул 2017. у 5:13 PDT

Osim što su oboje izrazito privlačni, Igor i Andreja nemaju mnogo toga zajedničkog. Igor se bavi boksom i ne želi da se previše medijski eksponira, ali mora se priznati da zaista privlači ženske poglede prodornim plavim očima, lepim licem i izvajanim telom.

Uprkos razlikama, ovaj sportista je veoma blizak sa Andrejom i pruža joj veliku podršku u karijeri, što se vidi i na društvenim mrežama, gde često šeruje zajedničke fotografije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Pejic (@igorpejic) дана 9. Окт 2017. у 5:14 PDT

- Moj brat je pravi lepotan. Čak sam pokušala i da ga ubedim da postane model. Ima crnu kosu, veoma je mišićav, pravi Balkanac. Jedino što nam je zajedničko su obrve - rekla je Pejićeva jednom prilikom.

Da su brat i sestra zaista jedno drugom sve na svetu, dokaz je i to što Igor na ruci ima istetoviranu Andreju, a i ova manekenka u više navrata pričala je koliko joj je značilo što su brat i majka uz nju dok je menjala pol.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Pejic (@igorpejic) дана 23. Апр 2017. у 6:30 PDT