Celebrity News

PREŽIVELA PAKAO: Merjem Uzerli BIČEVANA, pa POKUŠALA SAMOUBISTVO

PREŽIVELA PAKAO: Merjem Uzerli BIČEVANA, pa POKUŠALA SAMOUBISTVO

Turska glumica koja se proslavila u seriji "Sulejman Veličanstveni" imala je izrazito teške trenutke u životu.

Merjem Uzerli, dama koja je postala poznata po ulozi sultanije Hurem u seriji “Sulejman Veličanstveni” nikako da pronađe svoju srodnu dušu i taj problem otvoreno deli sa javnošću. Mislila je da je naišla na pravog kada je započela vezu sa 17 godina starijim biznismenom Kanom Atesom.

https://www.instagram.com/p/Bo_hWWxBxHS/?taken-by=meryemuzerlimeryem

Onda je ostala trudna, a on ju je terao da abortira jer bi mu to bilo treće dete iz nekoliko brakova. Otišla je od njega i ipak rodila devojčicu Laru. Nakon toga je uplovila u dve veze. Jedna je ozvaničena veridbom, ali je pukla, a sledeća je trajala samo dva meseca.

Merjem i dalje ima velike probleme u ljubavi, ali njena najveća sreća je upravo ćerka Lara. Život ove 36-ogodišnje umetnice je i te kako čudan. Svašta je prošla poslednjih godina i zbog toga psihički bila prilično labilna.

Sa 19 godina je bičevana i to zato što je prošetala polugola Dubaijem, u kojem je takav čin bio zabranjen.

- Mislila sam da me neće jako udarati, ali bilo je užasno. Nisam verovala šta proživljavam, a muškarac koji je izvršavao ovu sumanutu kaznu smejao mi se u lice. To me je dovelo do ludila - ispričala je svojevremeno Merjem.

https://www.instagram.com/p/Bo6MySdB4fM/?taken-by=meryemuzerlimeryem

Medije je šokirala priznanjem da je htela da se ubije.

- U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše - priznala je Merjem svojevremeno za turske novine

Letos se spekulisalo da je turska glumica u vezi sa kolegom po imenu Tamer Tirasoglu, ali ona nije želela da potvrdi ove navode.