Celebrity News

Samo deset dana pre stravične nesreće Darko ODBIO DA SE RAZVEDE od Ane

Samo deset dana pre stravične nesreće Darko ODBIO DA SE RAZVEDE od Ane

Iako pevačicu Anu Sević već odavno svi nazivaju bivšom ženom Darka Lazića, ona je, naime, i dalje njegova zakonita supruga. Oni su, kako tvrde dobro obavešteni izvori, rešili da svako nastavi svojim putem, ali da se zvanično ne razvode zbog podele imovine i alimentacije. Taj plan je, kako se spekuliše, važio sve do deset dana pre stravičnog Lazićevog udesa, kada je folker trebalo da i zvanično potpiše papire za razvod braka, što je ipak odbio.

- U početku je bio dogovor da se ne razvedu, već da samo nastave da žive odvojene živote. Međutim, onda su životi krenuli da im se odvijaju u drugačijim pravcima. On je verio svoju devojku Marinu, a Ana je počela da priprema svadbu i došlo je vreme da se i papirološki razvedu. Pre deset dana trebalo je da to obave, međutim, Darko je u poslednjem trenutku odbio da potpiše papire - tvrdi izvor blizak Ani i Darku za "Alo".

Podsetimo, Darko se kobne noći između 22. i 23. oktobra, uoči stravičnog udesa, veselio sa društvom u kafani, posle čega je krenuo put Brestača, u čijoj je okolini doživeo nesreću. Usled neprilagođene brzine kolima je sleteo s puta i isprevrtao se, zbog čega je šest dana proveo u veštačkoj komi. Konzilijum lekara KBC "Zemun", u kojem je Darko smešten, doneo je tada odluku da Laziću izazovu veštačku komu zbog politraume koja mu je konstatovana, a iz koje je probuđen juče, što je obradovalo njegove najmilije i domaću javnost.

Kada se probudio iz kome, prva osoba koju je ugledao, kako se priča, bila je upravo Ana Sević. Prema navodima izvora, Darku su se oči napunile suzama kada ju je ugledao, a ni Ana nije mogla da zaustavi svoje suze. Bilo je to vrlo potresno i emotivno, naveo je izvor iz bolnice.