Celebrity News

LUKA LAZUKIĆ NASMEJAN NAPUSTIO SUD Natašin advokat otkrio da ona više NEĆE BITI SASLUŠAVANA

01/11/2018

LUKA LAZUKIĆ NASMEJAN NAPUSTIO SUD Natašin advokat otkrio da ona više NEĆE BITI SASLUŠAVANA

story

Luka Lazukić danas je došao u Prvi opštinski sud, dok se pevačica Nataša Bekvalac nije pojavila. Svedočila je dadilja koja je čuvala bebu Katju u noći kada se dogodilo navodno nasilje.

Naime, dadilja J.M, koja je čuvala malu Katju u noći kada se navodno desilo porodično nasilje u domu Bekvalčeve i Lazukića, svedočila je danas u Prvom opštinskom sudu u Beogradu.

Ona je u sud došla sama i nije davala nikakve izjave, a pravni zastupnik Nataše Bekvalac je rekao, posle završetka saslušanja, da je veoma zadovoljan iskazom koji je dala dadilja.

Na saslušanje, koje se vodi protiv IT stručnjaka Luke Lazukića zbog nasilja u porodici, bio je i Luka koji je došao u pratnji svojih advokata i nije davao nikakve izjave. Posle dva sata, koliko se zadržao u zgradi suda, Lazukić je izašao sa osmehom na licu. Glavni pretres je, kako je rekao Natašin pravni zastupnik, odložen je za 25. decembar, kada će biti pozvan sudski veštak u procesu izvođenja dokaza optužbe. Pevačica Nataša Bekvalac, koja danas nije prisustvovala, kako je rekao advokat prisutnim medijima, više neće biti saslušavana.