Celebrity News

LUKA LAZUKIĆ NASMEJAN NAPUSTIO SUD Natašin advokat otkrio da ona više NEĆE BITI SASLUŠAVANA

LUKA LAZUKIĆ NASMEJAN NAPUSTIO SUD Natašin advokat otkrio da ona više NEĆE BITI SASLUŠAVANA

Luka Lazukić danas je došao u Prvi opštinski sud, dok se pevačica Nataša Bekvalac nije pojavila. Svedočila je dadilja koja je čuvala bebu Katju u noći kada se dogodilo navodno nasilje.

Naime, dadilja J.M, koja je čuvala malu Katju u noći kada se navodno desilo porodično nasilje u domu Bekvalčeve i Lazukića, svedočila je danas u Prvom opštinskom sudu u Beogradu.

Ona je u sud došla sama i nije davala nikakve izjave, a pravni zastupnik Nataše Bekvalac je rekao, posle završetka saslušanja, da je veoma zadovoljan iskazom koji je dala dadilja.

Na saslušanje, koje se vodi protiv IT stručnjaka Luke Lazukića zbog nasilja u porodici, bio je i Luka koji je došao u pratnji svojih advokata i nije davao nikakve izjave. Posle dva sata, koliko se zadržao u zgradi suda, Lazukić je izašao sa osmehom na licu. Glavni pretres je, kako je rekao Natašin pravni zastupnik, odložen je za 25. decembar, kada će biti pozvan sudski veštak u procesu izvođenja dokaza optužbe. Pevačica Nataša Bekvalac, koja danas nije prisustvovala, kako je rekao advokat prisutnim medijima, više neće biti saslušavana.