Celebrity News

Emina Jahović PRIZNALA da je u vezi sa TURSKIM MILIJARDEROM: Susret je bio sudbinski

Emina Jahović PRIZNALA da je u vezi sa TURSKIM MILIJARDEROM: Susret je bio sudbinski

Emina Jahović i Mustafa Sandal zvanično su se razveli 6. juna, nakon deset godina braka, a za ovu formalnost trebalo im je manje od pola sata. Pevačica i turska pop zvezda sporazumno su okončali brak a ona sada, kako navodi, posle dužeg vremena ponovo nastupa pod svojim imenom.

- Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog dece. Koliko je trebalo da se stvori toliko je trebalo i da se raspadne - izjavila je Emina u emisiji kod Ognjena Amadžića, govoreći o ljubavi koju su ona i Mustafa nekada imali.

- Dan razvoda je bio katastrofalan za mene. Za to sam se spremala 2 godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je, nije plakao, ali je tugovao - otkrila je ona.

- Sudija je rekao: 'Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje', kao da je pokajanje - dodala je koliko je plakala:

- Kao brat i sestra smo! Tu sam videla da se ljubav totalno ugasila - priznala je javno pevačica.

Emina je istakla da neko vreme nije živela sa Mustafom, te da je stariji naslednik primetio da se nešto dešava. Roditelji su sinovima Jamanu i Javuzu zatim objasnili da sama imaju dve kuće, po dve sobe, sve u pokušaju da im ublaže trenutak koji je sledio.

O novoj ljubavi nije mnogo govorila, ali je ipak s osmehom objasnila da u njenom životu neko postoji.

- Tačno je. Upoznala sam tog gospodina i sada smo u procesu upoznavanja. Sve se desilo spontano, susret je bio sudbinski pre mesec-dva - kaže pevačica.