Celebrity News

Demi Mur U VEZI sa srpskom STILISTKINJOM?!

Demi Mur U VEZI sa srpskom STILISTKINJOM?!

Nakon tri neuspela braka, Demi Mur navodno je u intimnoj vezi sa ženom – i njih dve zajedno odgajaju devojčicu.

Kako piše američki tabloid Radar Online, 56-godišnja glumica u vezi je sa prelepom srpskom stilistkinjom Mašom Mandžukom, kojoj su 43 godine. Njih dve navodno su zajedno već dve godine.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore Fan Page? (@demi.moore) on Mar 9, 2018 at 1:00pm PST

Njih dve su redovna meta američkih fotoreportera, koji su primetili i da je Demi instalirata dečije sedište u svom automobilu za Mašinu dvogodišnju ćerku Rumi.

Sa druge strane, Maši na Fejsbuku stoji da je u otvorenoj vezi, a redovno priča o Demi na društvenim mrežama. Tako je uz fotografiju ćerke sa krunom i Demi napisala “Srećan rođendan mojoj kraljici od njene male princeze.”

Srpska stilistkinja je prošli Božić provela sa Demi, njenim ćerkama i bivšim suprugom Brusom Vilisom, o čemu svedoči i njihova zajednička fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amazonas1 (@portalamazonas1) on Nov 7, 2018 at 9:06am PST

Istine radi, srpski mediji preneli su kako je Demi u avgustu 2017. godine tajno posetila Beograd, a provodila se na jednom lokalnom splavu uz rakiju i “blisku prijateljicu Mašu Mandžuku.”

- U subotu smo svirali i za Demi Mur na našem splavu. Došla je u većem društvu, a tu se našla i ta njena drugarica Maša. Odlično su bili raspoloženi i ostali su celu noć. Mi smo svirali, ona su celu noć đuskali - ispričao je tada Toma Panters, frotnmen Blek pantersa.