Celebrity News

Nikada kao OBIČAN svet: Preslatku princezu Šarlot čeka OVAKAV život i posao

Nikada kao OBIČAN svet: Preslatku princezu Šarlot čeka OVAKAV život i posao

Ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton opčinila je britansku, ali i svetsku javnost.

Britanskoj princezi Šarlot tek su tri godine ali ona je već jedna od najpopularnijih članova kraljevske porodice, poznata po svom nestašnom, ali preslatkom stavu i ponašanju.

Bilo da je reč o pozdravljanju i mahanju fotoreporterima prilikom upoznavanja malenog brata Džordža, igre s balonima, ili trenutka u kojem govori novinarima da nisu pozvani na krštenje princa LuisaŠarlot je uvek u centru pažnje.

Nimalo ne iznenađuje što se britanska javnost raduje i jedva čeka dan da malena princeza počne obavljati svoje službene dužnosti i zapravo se pitaju šta će biti njen posao i koje će obaveze sa sobom povlačiti.

Međutim, za razliku svojih rođaka Zare Filips i princeza Beatris i JudžinŠarlot, navodno, neće smeti ostvariti svoju poslovnu karijeru i raditi "običan" posao, već će biti posvećena obavljanju kraljevskih dužnosti, treća na redu za presto.

Iz kraljevske palate za sada nisu objavili službeni popis princezinih obaveza, ali sudeći prema ulogama princeza Margaret i En, Šarlotina uloga biće ključna.

Pretpostavlja se da će preuzeti puno zaduženja, putovati na kraljevskim turnejama, pojavljivati se na javnim događanjima i baviti se dobrotvornim radom. Uz to, najverovatnije će nositi titulu "kraljevske princeze", poput princeze En.