Celebrity News

Emili Ratajkovski o suprugu: Nisam smela da se družim sa njim, jer sam znala da je ON GOSPODIN PRAVI

Emili Ratajkovski o suprugu: Nisam smela da se družim sa njim, jer sam znala da je ON GOSPODIN PRAVI

Lepa manekenka šokirala je obožavaoce kada se u februaru udala za glumca i reditelja Sebastijana Bir-Meklarda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 21. Окт 2018. у 7:26 PDT


Reč je o Emili Ratajkovski (27), koja se za Sebastijana udala tri meseca nakon što je prekinula višegodišnju vezu s muzičkim producentom Džefom Magidom.

Venčanje je održano u Njujorku, a tom prilikom lepa brineta zasijala je u žutom odelu i sa crnim šeširom na glavi. Fanove je o udaji obavestila putem Instagrama, a sa suprugom je prvi put javno viđena tek nekoliko dana pre ceremonije.

Vest je bila veliko iznenađenje, jer niko nije znao za par, niti da je ova lepotica raskinula s bivšim. Kasnije je otkrila kako se ona i Sebastijan poznaju već godinama, ali do tada su bili samo prijatelji. Prilikom nedavnog gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, manekenka je otkrila kako se nije htela viđati sa sadašnjim suprugom dok je bila s Džefom, jer je između njih bila neverovatna hemija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 19. Сеп 2018. у 7:27 PDT

- Žene uvek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smem družiti sa Sebastijanom nasamo dok sam u vezi, jer sam znala da je on taj. I sledeća stvar koja se dogodila jeste venčanje - iskreno je priznala Emili, koja je s Džefom bila 4 godine i živeli su zajedno.

- Nisam bila snaša s Pinteresta. Stalno snimam glamurozne kampanje, a ovo je bilo tako opuštajuće. Sama sam se našminkala i sredila kosu. Tako se osećam najbolje. Nisam imala vremena baviti se sa svime čime se inače bave mladenke. Nikada nisam bila takav tip žene - otkrila je u nastavku intervjua.

Svoje devojačko veče Emili je proslavila sa nekoliko prijateljica u jednom hotelu u Njujorku, a ističe kako nikada nije bila srećnija.