Celebrity News

IZOLOVANA I USAMLJENA: Margo Robi PATILA zbog EKSTREMNE transformacije

IZOLOVANA I USAMLJENA: Margo Robi PATILA zbog EKSTREMNE transformacije

Margo Robi (28) važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih glumica danas, a fanovi su navikli da je gledaju i provokativnim i sređenim izdanjima. Međutim, uloga u filmu "Meri, kraljica Škota", gde tumači lik kraljice Elizabete Prve, zahtevala je od nje da drastično promeni izgled.

Umesto lepih crta lica i bujne plave kose, u ovom filmu je vidimo skoro ćelavu, rošavog lica i s jezivom šminkom.

Margo ističe da je to što je bila "ružna" prvi put u nekom filmu, ispao "zanimljivi društveni eksperiment". Ona je otkrila da su kolege na setu bile uplašene njenim izgledom i da se osećala izolovano, jer su ljudi izbegavali da joj se obraćaju ili budu u njenom društvu, zbog čega se osećala usamljeno tokom celog snimanja.

- Obratila bih se nekome da ga pitam kako ti je prošao vikend, a osoba ne bi htela ni da mi priđe. Bila sam baš izolovana i osećala se usamljeno. Zanimljiv društvenim eksperiment svakako - istakla je glumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Canal Notellão (@canalnotellao) дана 11. Окт 2018. у 7:39 PDT

Ipak, nije zažalila što je odabrala ovu ulogu.

- Nisam htela da izaberem još jedan scenario gde sam nečija devojka ili žena, samo neko ko podupire priču muškarca. To mi je postalo neinspirativno - otkrila je Margo.

U istorijskom filmu pod nazivom "Meri, kraljica Škota", prikazuje se komplikovan odnos između mlade kraljice Meri Stjuart (Serša Ronan) i Elizabete Prve. Ove kraljice su u stvarnom životu bile u srodstvu. Katolkinja Meri se vraća u Škotsku kao udovica i nekadašnja kraljica Francuske i predstavlja ogromnu pretnju protestantkinji Elizabet i njenom tronu.

Iako ove rođake isprva pokušavaju da vladaju u skladu i miru, ne prođe dugo pre nego što se okrenu jedna protiv druge i započnu rat.