Celebrity News

Mirka Vasiljević: Ne kontrolišem Vujadina, ako on sa 28 godina ne zna da se ponaša, ne mogu ni ja da ga naučim

Mirka Vasiljević: Ne kontrolišem Vujadina, ako on sa 28 godina ne zna da se ponaša, ne mogu ni ja da ga naučim

Glumica Mirka Vasiljević sa suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, ima troje dece, pa joj je slobodno vreme i te kako dragoceno.

Za njih je romantika, kako kaže za „Alo!“, kada deca legnu da spavaju, a tada najviše vole da gledaju film i ćute.

- Dovoljno nam je romantična i predivna noć kada nam deca spavaju i kada možemo da radimo šta poželimo. Kod nas je kao na železničkoj stanici, ljudi dođu, prođu, uđu, izađu... Kada smo sami, najčešće gledamo film i ćutimo, a najvažnije je imati nekoga sa kim uživate i kada ništa ne govorite - iskrena je glumica, koja se navikla na razdvojenost od svog supruga.

- Pošto smo veoma dugo zajedno, a bilo je perioda kada je bio u inostranstvu, zbog čega smo bili razdvojeni, naučili smo da cenimo zajedničko vreme. Znamo kako je kada nismo tu jedno za drugo i zato maksimalno koristimo vreme kada jesmo. Sada su sa nama često i njegovi saigrači, pa smo kao proširena porodica - priča Mirka i objašnjava da je kada izađu vrlo dosadna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели mirka vasiljevic (@mirkavasiljevicfans) дана 6. Авг 2016. у 5:17 PDT

- Kada noću izađemo zajedno, dosadna sam. Nosim naočare i ne pijem alkohol. Njega ne kontrolišem, ne brojim mu čaše, ako on sa 28 godina ne zna da se ponaša, ne mogu ni ja da ga naučim. Pošto sam zbog dece često u patikama, kada se sredim za izlazak kaže mi da bih mogla češće tako da izgledam - kaže ona i ističe da joj je kuvanje ipak draže od provoda.

- Navikla sam da kuvam i da budem posvećena haosu kod kuće. Volim da kuvam, znam da kuvam i nas petoro ne bismo preživeli svakog dana da ne znam. Naravno, nekada se nešto na brzinu spremi, naruči, negde odemo da jedemo, ali ručak obavezno imamo u kući. Gledajući majku i sestru, učila sam kako da funkcionišem. Sa Vujadinom sam od 19. godine i verovatno ne bismo bili zajedno da ga ne hranim dovoljno dobro - iskrena je Vasiljevićeva, koja je u poslednje vreme više nego ikada ponosna na muža zbog uspeha koji je sa Crvenom zvezdom postigao u Ligi šampiona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Elena Nikolaevna (@__nikolaevna__elena) дана 12. Авг 2017. у 10:45 PDT

- Ponosna sam na sve što je postigao u poslednje vreme. Na utakmicu sa Liverpulom smo otišli bez nekih prevelikih očekivanja, samo smo želeli da se ne obrukamo i da igrači ostave srce na terenu, što su i uradili. Iskreno, nismo se nadali pobedi, tako da je euforija bila još veća kada su pobedili. Kao navijač, nisam razmišljala smireno, već sam bila veoma srećna - priča glumica, koja zbog obaveza ne može da prati utakmice koje se igraju van Srbije.

- Mislim da je čestitka koju je dobio od mene odmah posle utakmice dovoljna, a on zna šta sam mu napisala. Odmalena sam vatreni navijač, ali neću ići na sledeću utakmicu. Ne mogu da pratim mečeve u inostranstvu, jer nam je najstarije dete krenulo u školu. Imam obaveze oko toga, zaista ne mogu da odem i da me nema dva-tri dana - zaključuje Mirka za „Alo!“.